Malmö tur och retur

22 mars, 2017

Malmö tur och retur

Idag blev det en dag i Malmö. Mamma frågade i söndags om det var en lugn vecka resemässigt och jo rå det var det ju. Men sådär måndag eftermiddag ”lyckades” jag i varje fall trycka in en liten trip till Malmö.

Den rastlösa själen i mig tycker det var alldeles optimalt. Bara två dagar på Täbykontoret. Alldeles lagom för att de dagarna ska bli sådär knökade med saker att göra så att jag faktiskt plöjer mig igenom en hög.

Malmö tur och retur

En trip till Arlanda och terminal 4 så passade jag såklart på att ta en kopp kaffe på mitt favoritställe – Johan & Nyström. Klassiska kaffekoppsbilden är här med levererad:

 Malmö tur och retur

Jag har som mål att försöka komma ut till våra kontor några gånger under året. Och det visar sig nu mer att veckorna flyger fram och det inte är helt lätt att få ihop schemat. Idag har det blivit inspektion av nya Certex On Tour släpet som nu är i vår ägo. Snacka lite områdesansvar (årets nya titel för våra säljare). Kunder. Sociala strategier och titta på bilder. Alla på huvudkontor säger att det är bra att komma ut i verkligheten. Jag skulle säga att jag i vardagen sitter väldigt mycket i ”just verkligheten” men att komma ut till kontoren blir snäppet ännu närmre. Och om inte annat superviktigt för att knyta ihop helheten. Ja det var lite bolagssnack för idag.

Träningen då? Ja den går väl sådär får jag väl säga, för att vara positiv. Men både förkylningar och influensa under hösten och våren känns det som det ända jag gör är att ”re-starta”. Det är väl visserligen bra med omtag men nu får det räcka! Ultimate OCR står runt hörnet (29 April) och en mil var det någon månad sedan jag sprang nu. Och då har jag inte ens räknat med att jag är kass på armgång och inte övat obstical race (hinderbanehinder) någon gång! Har ni några tips? Hur tränar jag inför det här? Vet inte ens vart det finns något bra utegym i Strängnäs. Någon Strängnäsbo som är grym på OCR och vill lära mig?

0

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.