Digital Axeleration Program Dag 2

21 mars, 2017

Ja idag var det dags för Digital Axeleration Program Dag 2 (”Ax”eleration för att vi var ett gäng ”Ax”-bolag inom Axel Johnson – Axfood, Axel Johnson International, Axfoundation etc.) Jag började morgonen med en mycket blaskig och slaskig färd strax över nollan med blötsnö. Om vi säger så här – tur att jag inte tvättade bilen igår som jag funderade på!

Essingen bjöd som vanligt på lite köer, men inte värre än väntat. Åkte hemifrån strax innan kvart i sex och landade in på Wenner Grens parkering vid 07.30 så det var överkomligt. Det var då egentligen fel sida om stan, men vet att det finns parkering där ofta (sno den inte nu!) i alla fall om man kommer tidigt. Och med tanke på alla timmar i bilen nu förtiden så försöker jag klämma in så mycket vardagsmotion som det går, när det går. Så det blev sedan 30 minuter promenad bort till Östermalm och Sturegatan 15 där vi skulle ha utbildningen.

Precis lagom så jag hann med att fylla på kaffekoppen och hänga av jackan, trillade jag in i lokalerna. Börjar få rätt bra pli på hur lång tid det tar att transportera sig till fots runt Stockholm. Ja, i alla fall om man utgår från Wenner Gren Center.

Digital Axeleration

Digital Axeleration har varit en väldigt bra utbildning. Det här var dag 3 av 3 och alla har varit fullspäckade från åtta till fem-sex på kvällen. Första dagarna mycket föreläsningar, mycket inspiration och en del diskussioner. Idag var det mer vi som fick presentera vad vi lärt oss sen förra gången, baserat på en hel rad med projekt som vi alla haft.

Alla presentationerna låg sedan till grund för många väldigt bra diskussioner. Trots att vi är väldigt olika bolag – allt från Kicks och Willys till Certex och Forankra så hade vi ändå väldigt mycket gemensamt. Det var också ett bra tillfälle att träffa många trevliga personer!

Så jag har helt enkelt haft en späckad dag med utbildning kring digitalisering i Stockholm! Digitalisering. Nya buzzwordet. Som några säger redan är en gammal fluga. Vad säger du? Vad är digitalisering för dig? Är det viktigt?

0

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.