Lördagstorsdag och promenader

14 maj, 2015

Idag är det torsdag, men känns som lördag eftersom det var halvdag igår och ledigt idag. Imorgon har vi klämdag på jobbet, så blir sovmorgon och ta det lugnt imorgon med. Men kanske lite jobb, har en del jag måste bli klar med!

Idag blev det sovmorgon. Sen frukost (så trött på bär med kvarg och yoghurt nu – dags att komma på något annat nyttigt men gott!) med kaffe och sen åka och handla. Blev storhandling då kylskåpet var tomt och föräldrarna skulle komma förbi. Vid 13 tiden dök föräldrarna upp. Och det blev lite kaffe och fika – Daniels mammas vaniljbullar mums! (Tur att Daniel hade glömt att vi hade dem, annars hade de inte funnits kvar!) sen blev det långpromenad. Ner till näsbypark genom villaområdena och sen efter vattnet och via näsbyslott och villorna där hem. Så fina områden med riktigt fina hus. Att gå där gör mig riktigt sporrad att verkligen hitta något koncept som kan göra att man tjänar ordentligt med pengar på sikt. Att kunna köpa en riktigt fin villa vid vattnet vore underbart. Det är min målbild just nu! Tror även att byta lägenhet några gånger är att rekommendera då man kan göra vinster på vägen på de viset. Men det räcker då inte för att kunna köpa en villa där. Så blir till att komma på något riktigt bra företag om det ska ros i land. Vore häftigt om det gick!

Efter nästan en mil promenad! Bra jobbat, så blev det hem och grilla – entrecote med potatis och rödbetor i ugn, hummus, tzatsiki och sallad! Mums! Fick även två stycken krukor till balkongen med mynta, chokladmynta och oregano av mamma! Tack :) så nu blir det mojito i sommar! Och för att jag har så snälla föräldrar så fick jag helt utan egentligt anledning en stelton termos – som jag har velat haft länge! Den som ser ut som koppar! Tycker de är superfina. Så nu måste jag bjuda massa folk på kaffe framöver. Ska nog baka lite imorgon. :)

Sen passade faktiskt jag och Daniel på att gå 2,5an i Ensta efter att päronen åkt hem. Efter 2skivor entrecote och massa mat så var det faktiskt rätt skönt att gå lite mer! Sen blev det hem – slängde ihop nyttiga chokladbollar – dadlar (5sr), fiberhavregryn (drygt 1/2dl) kakao (1msk)och kaffe (någon matsked till rätt konsitens) som man mosar ihop och sedan rulla i kokos. Och sen in och stelna lite i kylen. Jättegoda är dem till och med godkända av Daniel. Dessa avnjöts till en dokumentär ”terms and conditons may apply” om övervakning på internet. Rätt sjukt egentligen men svårt att göra något åt idag och till viss del behövs det säkerligen.

Nu hänga upp lite byxor som varit i tvätten. Sen sova!

  

0

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.