Lördag på Blogger Bootcamp

10 mars, 2016

På lördag är det dags för mig att gå på mitt första stora bloggevent – Blogger Bootcamp. Är tacksam över att förkylningen äntligen släppt! Det blir den dag full med träning och förhoppningsvis skönt häng.

Ska bli skoj att se lite av de större bloggarna i riktiga livet!

blogger bootcamp

Sen ser jag fram emot ett gäng intressanta föreläsningar. Själv är jag anmäld till:

 • Food for Champions
 • Ergonomatrix
 • Bloggfotografi – tips & trix
 • Move & Improve
 • Starta en pod!
 • Under ytan på tre prestationsmyter

Så det blir en fullmatad dag där första föreläsningen börjar klockan 09.00 – så ingen sovmorgon här inte!

Därför har jag fått restriktioner från min sambo att minsann ”gå och lägga mig klockan 21” idag. För att jag sover alldeles för få timmar och nu inte ens får chansen att sova igen de. Men söndag, då är det dags för sovmorgon!

På söndag är det även dags att dra på sig boxningshandskarna igen – för nu får det faktiskt räcka med förkylning. Den här gången har jag väntat ut det rätt ordentligt och har känt mig om inte 100% igår och idag så åtminstone 97% i form, fortfarande lite snuvig, men i övrig känns kroppen pigg. Förhoppningsvis blir jag lite piggare när jag väl kommit igång med träningen, man blir liksom lite soffpotatisig rätt fort! Skulle ju behöva mjukstarta med något innan ”bootcamp” men tja, tror faktiskt inte det kommer vara så tungt, jag har rätt chilla klasser (tror jag!) så det går förhoppningsvis bra!

Snart bjuder köket på falukorv i ugn och potatismos, vi som aldrig äter husmanskost i vanliga fall!

De här är några av ansiktena som är delaktiga på blogger bootcamp.

medverkande_blogg_bootcamp

(Bilder i detta inlägg lånade från BloggerBootcamp.se)

0

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply Emilia 13 mars, 2016 at 17:29

  Det var roligt att träffa dig! Och det var skönt att få träna ordentligt på Move & IMprove. Allt gott, Emilia

  • Reply Julia 13 mars, 2016 at 21:12

   Det var kul att träffa dig med! Hade ordentlig träningsvärk efter gårdagen, jag som aldrig brukar få det! Var skoj att träffa ett helt gäng med bloggare!

  Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.