Look Back – Januari 2016

2 januari, 2017

Alla bloggar överflödas av Årskrönikor just nu. Alla ska summera sina 2016 och tagga för 2017. Personligen tror jag alla bloggläsare fått nog av bildregn på gamla saker som hänt och mer taggar för 2017. Jag tänkte därför göra min egen variant på det här med årskrönika. Nämligen Look Back – till 2016.

Tänkte att vi varje månad kollar tillbaka på vad som hände 2016 och kanske reflekterar lite framåt för den månaden. Vad tror ni om det?

Så här kommer Look Back – Januari 2016

Började 2016 på lyxmanér genom att vaska lite skumpa på Stadshotellet.

Untitled

Vi bodde kvar i min fina lägenhet i Täby, hade gran och julmys som sig bör (även i Januari!)
Untitled

Det var tydligen snö och kallt och jag och Danne var som vanligt på långpromenad.
Untitled

Och jag och föräldrarna med – sjöpromenaden i Täby. Där har jag gått många varv!

Untitled

Jag hängde på Combat och slogs lite så klart! (Första passet för 2017 blir på onsdag – wiee hoo)
Untitled

Camilla signade stolt 2016 års lårkaka!
Untitled

Jag lyckades äntligen klippa mig efter att håret sett sin bästa stund! Ett tips som verkar vettigt för Januari 2017 med!

Untitled

Och köpa en snygg klänning som jag nog inte haft sen dess!
Untitled

Käkade nyttigt för att kompensera för julen. Den klassiska Januari med andra ord!
Untitled

Kände mig stark och hängde på gymmet!
Untitled

Läste 2016 års julklappsbok
Untitled

Var nöjd över min andra julklapp – Nike overall från Daniel
Untitled

Var på museum med mamma
Untitled

Tränade ännu mer på Combat
24524689282_1c1dcc60ae_o

Fastnade i kluriga TV-spel med Daniel
Untitled

Och sen jobbade jag väl såklart en hel del också.
Untitled

Ja det var Januari 2016 i bilder. Ledorden verkade vara mycket träning, promenader och bra käk. Brukar väl se ut så för de flesta i Januari. Så även Januari 2017 om det blir som jag tänkt mig. Den här månaden blir det förhoppningsvis också lite skidåkning, toppat med thaiboxning, gym och löpning!

Idag har jag varit ledig. Tagit sovmorgon, läst bok och preppat matlådor. Sett på Dexter med Daniel (vårt nya gemensamma serieprojekt, vi har förstått att man bör ha sådana som par). Sen har jag hunnit med årets första löptur med, precis innan solen gick ned.

Untitled

Imorgon blir första jobbdagen 2017. Mycket som ska hinnas med i år. Nu kör vi tycker jag!

0

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.