Libanesiskt och Jersey Boys

18 oktober, 2015

Lördag – härligt! Började så klart dagen med att ta lite sovmorgon. Till och med Daniel var trött så vi sov till kl 10. Sen var det dags att gå upp för att ta tag i dagen. Blir alltid nedstämd på lördagsnätterna för att helgen liksom bara rusar iväg för mig. Sovmorgon är viktigt för att jag ska orka, och med intensiva veckor är det lätt att man ”slappar bort” lördagen och sen är det bara kväll och man tycker inte att man gjort något. Mitt största mentala hinder just nu – oavsett vad jag gör så önskar jag att jag hunnit göra mer under dagen. Slappa mer, jobba mer, träna mer, läsa mer eller umgås med Daniel mer. Alltid är det något ”mer” som man inte hann med. Men. Idag blev det i alla fall proteinpannkakor till frukost. Vilket var väldigt enkelt:

Proteinpannkakor:

  • 1 banan
  • 2 ägg
  • 0,8 dl neutralt proteinpulver

Untitled

Blev mycket mer fluffiga än vanliga bananpannkakor, men mer mättande än vanliga bananpannkakor med. Så, de kan nog bli sådana imorgon också. Lättare att steka med, trillade inte sönder så mycket. Och sen hallon och chiasylt till! Efter det blev det leka lite med nya datorn. Jobb Apple-ID och Privat Apple-ID skapar en del problem när jag vill blogga med bilder från jobbmobilen, men inte ha jobbgrejer i privata prylar. Vi får se hur jag löser det. Prövar att backuppa lite bilder i Flickr just nu. Sen blev det promenad till Danderyds sjukhus för att ta tunnelbanan in till stan. Jag ville gå en promenad, men tiden hade runnit iväg – så jag slog ihop promenad med transport till stan. Så 1h tar det att gå från Täby till Danderyds Sjukhus, men vädret var underbart. Så det var härligt. Sen blev det att gå en sväng på stan, hade några ärenden jag skulle göra. Och besöka Alpinmässan på Mood Gallerian. Det var en flopp kan man säga. Typ 6 montrar som i bästa fall innehöll några feta off-pistlagg. Inte riktigt vad jag trodde det skulle vara. Och uppenbarligen inte andra heller, för jag stötte på en gammal klasskompis och han undrade också vad som hade hänt – hajpat event men noll leverans. Syns. Hade kunnat vara trevligt. Sen mötte jag upp Daniel och Mamma och Pappa på Hötorget för att promenera till Tabbouli, en libanesisk restaurang. Deras avsmakningsmeny är underbar 16 varma och kalla smårätter och sen lite grillmix (om man vill). Till och med Daniel som inte brukar hurra över att äta ”spännande mat” tycker detta är kanon. Såå gott. Att jag bara käkat frukost och tagit en promenad och var vrålhungrig gjorde bara saken bättre. Så gott! Untitled

Sen blev det Jersey Boys på China Teatern. Sann historia om bandet Four Seasons påstods det. Mycket 60-talsmusik, som jag vanligen inte alls är så förtjust i. Men sjukt duktig ensemble och sådana röster! Rekommenderas starkt! Untitled

0

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.