Ledningsgruppsmöte och Kvällspromenad

17 oktober, 2015

Helt enkelt en väldigt ”jobbig” fredag – inte i meningen att den var ansträngande/tråkig utan att det helt enkelt var mycket jobb. Hade ledningsgruppsmöte på förmiddagen med en hel del önskvärda med stora projekt som sattes igång. Hade en broschyr som jag egentligen tänkt leverera på fredagkvällen. Men i på kvällen hade jag inte ens fått ner den till InDesign. Gjorde dock lite ändringar i vår produktdatabas sådär på kvällskvisten – skönt att åtminstone känna att man sparkar igång projektet. 

Gick hem från jobbet vid halv sju. Det är något med fredagar och jobba länge. Då slutar många av mina kollegor tidigt och folk ska iväg. Mailen lugnar sig. Och det blir tyst på kontoret. Själv jag jag kampsportsfys kl 18.15 men det är en sådan träning som inte är ”obligatorisk” i min värld – jag går på den när tiden tillåter det. Vilket är ganska ofta för jag tycker det är viktigt att planera in träning. Men jag tycker också att det är dåligt att gå runt och stressa över jobbsaker – då tycker jag det är bättre att lägga tiden på dem. Få saker gjorda och ta helg med ett bättre samvete. Nu är det helg!

Blev kvällspromenad istället för fys. Första riktiga vinter/höstpromenaden. Tjocka jackan, vantar och mössa på och framgångspodden i lurarna.

  
Sen blev det hem och käka fredagsmiddag. Lax med wokadegrönsaker!

  
Kvällen avslutades med actionkomedin ”Spy” i soffan. Den var bra, men ganska överdriven! 

0

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.