Lax och styrelsemöte

8 juni, 2015

Måndag.

Jag tror denna vecka kommer gå ganska fort. Idag är det om någon missat det måndag, i några minuter till. Idag har jag jobbat som vanligt – trilskats med mina kundsegment och haft forecast möte med ledningsgruppen. Båda två kändes helt okej idag. Trots frustrationen kring kundsegmenteringen (teori vs. praktik) så kände jag ändå att jag började få någon rätsida på det hela. Med lite hjälp från sälj och vår snart nya ekonomichef så ska det nog gå att få det här på banan som jag vill.

Gick hem efter min 8-timmar arbetsdag idag för att hinna med att gå en promenad i solen – som visade sig erbjuda en regnskur. Blev den timme min vanliga promenadväg med framgångspodden i lurarna. Idag bjöds det på mer WeSC och sen även Boxnings Mikaela. Jag har verkligen fastnat för den podden. Väntar bara på att en klockren affärsidé ska dimpa ner. Problemet är väl att de nog inte kommer som ett brev på posten.

  
Efter regn kommer i varje fall uppehåll och det blev en skön promenad!

Väl hemma blev det rester av lax från här om dagen med fräscha wokade grönsaker. (Man står sig dock inte så länge på grönsaker det är ju problemet så på den näst sista biten skinka blev det en hård brödmacka här på kvällskvisten med). Men vad man inte kan beskylla grönsaker och laxen för är att de inte är färgglada. Färgglada och goda!

Detta är alltså det enklaste ever – men gott. Snabbmarinerad lax i japansksoya, färsk chili och sesamfrön. Och till det en halv påse Classic wokgrönsaker. Och för att få lite sås så bjöds det på min räddare till det mesta – thaisweetchili sås. Har väl sådär andra ingrediensen socker – men jag har inte för avsikt att sluta äta socker helt och avsaknaden av kalorier i grönsakerna vägde gott och väl upp för några matskedar thaisås. 

  
Efter maten hann jag se en stund på WWDC (Apples developer conference) första timmen i alla fall. Sen var det dags för styrelsemöte med bostadsrättsföreningen. Det har jag varit på till nu. Nu ska jag slänga ner de sista grejerna i väskan – för imorgon bär det av till Göteborg med jobbet. Boarding 07.50 – så ändå ganska mänskligt! Därför – dags att sova!

0

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.