En framtidsdröm

8 juni, 2015

Del 8:a i 30dagarijuni-utmaningen: En framtidsdröm

Jag har många! Om vi fokuserar träning så har jag några som hänger ihop. Jag vill så klart bli bättre på Thaiboxningen – för det behöver jag bli vigare. Prövade ju Yin Yoga under våren och tror att det hjälpte en den, men är superlångt kvar när man är född som ett kylskåp. Funderar på att ta några PT lektioner i höst med fokus på rörlighet. Att kunna göra en riktigt fin headkick hade inte varit fel.

Jag har ju också kämpat på under våren med att äta nyttigt/kalorisnålt/deffa eller vad vi nu vill kalla det. Samma mathållning som innan och mer träning gav inte de resultaten jag ville och därför var det dags att börja kolla upp vad som käkades betydligt bättre. Det har jag gjort. Det gav resultat. Köpte nyligen byxor i storlek 38 och slängde bort halva garderoben då allting i storlek 42 var alldeles för stort. Trodde inte att jag skulle kunna ha 38 någonsin – så är stolt över mig själv. Nu är största utmaningen att hålla detta och hitta en mindre kaloriorienterad vardag men ändå lyckad hålla vikten där den är idag. Och baserat på det så är nu min utmaning och framtidsdröm under hösten att efter ”sommarlov” och mjukglass fokusera styrka och muskler i höst. Att bli riktigt fit hade varit kul. Men det är mycket jobb! Fortsatt träning och hitta en balans under sommaren är nya målet. Önska mig lycka till!

  
Det är oftast en lång väg att gå. Men med mottot ”det är  vägen, inte målet, som gör resan värd” så känns det lite lättare. Allting har en mening och man möter många människor och tillfällen som formar en längs vägen!

0

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.