Landat i Berlin

17 november, 2016

Semester – och har nu landat i Berlin. Ska bli skönt med några dagar ledigt! 

Jag jobbade förmiddagen hemifrån idag, lanserade vår bygg ditt eget kättingredskaps- konfigurator och funderade på säljstrategier.

Vid 13.30 dök mamma upp och efter en liten bensträckare längs vägen gav vi oss iväg mot Arlanda. Tidiga som vanligt var vi framme och genom säkerhetskontrollen redan klockan 16. Flighten gick 18, så vi spanade på taxfree-parfymer, smycken och drack kaffe. 

Sen endast 10 minuter sena flög vi iväg mot Berlin. Podden Säker stil och Värvets intervju med Fredrik Eklund fick agera underhållning.


Väl framme på Berlin TXL hämtade vi bagaget (skönt att slippa handbagage anpassa necessären och kunna ta med ett par skor extra!) och letade oss ut mot bussstationen. Taxi skulle kosta typ 30 €, bussen typ 5€ den stannade dessutom väldigt nära hotellet så det blev smidigt. Vi fångade 109:an med bara en minuts marginal och var ca 20 minuter senare framme vid hotellet Abba Berlin. 

Rummet var superfräscht och jag blev lite kär i kristallkronan, tyvärr skulle den nog se alldeles för puttinuttig ut hemma hos oss. 

Sen blev det ut och leta matställe och vi hittade ett gäng italienska runt hörnet. Jag äter ju nästan aldrig pasta, men var sugen på det idag. Blev en Frutti de Mare, tyvärr ganska smaklös med för mycket bläckfisk och för lite allting annat. Men jag var vrålhungrig så det slank ned ändå.


Trevligt sällskap hade jag också. Kul med mor och dotterresa ibland.

Imorgon blir det tysk historia och finshopping (mest troligt fönstervarianten) runt Kurfürstendamm och på KaDeWe. Min reseledare sa att jag skulle läsa den här – bäst att lyda!

Nu sova och tagga sightseeing och hotellfrukost imorgon! 

0

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.