Körkort och Zeldakonsert

16 april, 2015

Jag klarade det! Jag fick B96-kortet idag och får nu köra tunga släp! nice!

Var som vanligt lagom nervös på förmiddagen, bestämde mig för att jobba hemifrån och dessutom passa på att kika igenom ”teorin” igen innan. Är ju egentligen ingen teori, men säkerhetsgenomgången är rigorös om man ska göra allt, så lika bra att plugga in det ordentligt. Läraren/förra eleven hade lyckats fippla av lamporna och i dagsljuset var det jättesvårt att se så uppkörningsmannen var schysst som frågade om vanliga bakbelysningen verkligen var på – och det var den ju inte! Tack för det! Klarade i alla fall uppkörningen så det var så skönt!

  

 

Sen blev det hem, snabb lunch och tillbaka till jobbet. Sen blev det hem direkt efter jobbet – snabb kvällsmat och sen direkt till Globen med Daniel för att se på hans julklapp- Zelda the orchestra (symphony of goddess tror jag eg. den hette) Själv kan jag ju inte så mycket Zelda musik men det var en bra konsert och kören gjorde ett grymt arbete en hel konsert med bara Oo:ande, Aa:ande och Lalande är inte lätt att lära sig – trust me I know! 

  

Nu är vi påväg hemåt och sitter på Roslagsbanan. Imorgon blir det jobb och troligen Fredagsfys – är väl dags I guess! En dag utan träning och mycket bilåkande blev tuff att få ihop kalorimässigt – avrundade med lite popcorn men hoppade i alla fall över godiset som Daniel köpte! I alla fall något! 

Imorgon är en vanlig dag! Så skönt! Och Daniel ska plugga på kvällen och jag ska bara sitta i soffan med en bok eller film eller nått! Gäsp! Sen blir det Jönköping med traineerna på Lördag morgon!

0

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.