Jobbdag och promenad

17 april, 2015

Idag var det en helt vanlig jobbdag, och det var så skönt! Bara vanligt 9.00 möte, mail och fix. Fastnade dock lite vid lunchen och fick därför käka själv vid 13.00 och så klart var det enda dagen denna vecka jag inte hade matlåda så fick gå ensam till Pomodorini och käka sallad. Måste passa på att beröma Pomodorini för sina sallader – de är riktigt bra. Vi pratar alltså en vanlig pizzeria (efter lite test när vi flyttade hit så visade det sig att de hade bästa pizzorna i området i vår mening med!)  och sallader som är fräscha och smakar riktigt bra. Finns många sorter och det är protein som är självs ingrediensen tillsammans med grönsaker så ingen bulgur eller pasta (om man inte frågar efter det) vilket gör det till ett jättebra Low Carb alternativ! Rekommenderas om du av någon anledning befinner dig i närheten av Täby C (Roslags Näsby) och är hungrig.

Sen hade jag egentligen tänkt köra fredagsfysen men jag hade bara en sådan där ”anti social dag” och kände att jag inte pallade vara trevlig och ”kramas med folk” i olika övningar. Så jag pluggade in hörlurarna och tog 1.15 h promenerar med fitness-podden och framtidspodden (om grundaren av iZettle) riktigt intressant och kan rekommenderas. Vill också ha den där entreprenörshjärnan! Håller verkligen ögon och öron öppna för bra idéer men är inte så lätt! Får hitta någon med grymma idéer så ska jag ha grymt driv!

Fick dessutom av någon anledning cravings för blåbärssoppa (måste ha varit 7år sen jag åt det sist!) med havrefras. Så det fick bli kvällens lyxiga middag!

Nu har jag packat väskan inför imorgon då det blir iväg på trainee helg med ”ta daaaa” gamla traineerna ;) Ska bli superkul, det är ett sånt gött gäng (inget annat ord passar bra som beskrivning så får bli lite bonningt) !  Ska nog se en film en sväng! 

    

0

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.