Kontrasternas Los Angeles

9 november, 2017

Dagarna flyter på här borta. Lite för snabbt som vanligt när det är semester. Efter Hollywood-skylten har vi hunnit med äventyr på Universal Studios och i onsdags Pasadena.

Här är en nöjd jag innan vi gick in i parken!

Väl inne i parken började vi med studio tour och fick se inspelningsplatser, samt en häftig 3D upplevelse med King Kong och Fast and the furious. Sen fortsatte vi dagen med film effekter, massa olika ”rides” och höjdpunkten för min del Harry Potter-världen. Började med att strosa runt i Hogsmed, dricka Butterbeer och vara med om en 4D upplevelse på Hogwarts och en Hippogrif-bergodalbana. Och så var vi ju inne på Ollivanders så klart!

Häftig upplevelse! Men jag saknade mina högst inbitna Harry Potter-fans där hemma och kan mycket väl tänka mig att uppleva det hela igen i London senare!

Det var en lång och intensiv men grymt rolig dag!

Sen blev det kontrasten idag med en lång dag till fots i Pasadena. Också en stor kontrast till Venice beach eller Downtown LA med sitt lugn och vackra miljöer. Ett vuxnare LA helt klart. Vi parkerade mitt i stan och promenerade sedan till Huntington Gardens och strosade runt där.

Grön smoothie påvägen – för att på något sätt följa trenden på hippa LA bilder som Anja pryder sin blogg med. (Våra semestrar tycks också vara stora kontraster!)

Desert Garden i Huntington Gardens. Superhäftig med kaktusar överallt!

Efter en hel dags vandrande är det nu dags att vila på vårt AirBnb. Over and out!

0

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.