Griffith Park och Hollywood-skylten

7 november, 2017

Om man är i LA måste man ju faktisk besöka Hollywood, och Hollywood-skylten. Så det gjorde vi igår, var i Griffith Park där Hollywood-skylten finns.

Så efter en intressant morgon på Cosco’s så gav vi oss iväg till Griffith park och parkerade vid observatoriet och gick sedan Hollywood Drive 50/50 bilfriväg och sandväg. Hikeade upp till under skylten i backar och solsken. Längst upp käkade vi medhavd macka med cream cheese och lyxade med vatten istället för läsk.

Alldeles lagom sommarvarmt och så lite folk. Måste,ta-i-trä, vara någon superperiod ur folkperspektiv som vi valt. Hade typ 40 tomma bord på Hard Rock Café Hollywood igår – när händer det liksom? Och såg ut att vara köfritt till Madame Toussau!

Du kanske undrar om vi kört något? – Driving down the 101 – California here we come, right back where we starter from… Caaaaliiifoooornaaa. Okej, alla inte så in-nördade OC-fans för typ 10 år sen undrade just vad fasiken som hände. Lugn. Jag ska vara normal igen nu. Har bara gått och sjungit på soundtracket i ungefär 12 timmar så förmedlade liksom känslan för dagen!

En riktigt fin dag i Hollywood och mycket mer värt sitt besök än downtown enligt oss!

0

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.