Kaos i TC och kyckling

30 maj, 2015

Om vi säger så här – det var inte bara jag som tänkte shoppa idag! Jesus – har aldrig sett så mycket bilar i Täby Centrum (TC) vid Åva började bilkön och sen var det kö in i garaget som så klart var fullt – överallt alla platser och det var typ 100 bilar som cirkulerade och försöker hitta någon som skulle åka. Efter att jag också försökt och  gett upp – och tänkt att ”jag tar den här vägen ut” som visade sig vara en återvändsgata som dessutom innehöll parkeringsplatser där en precis skulle åka så lyckades jag alltså trots totalt kaos få en plats. Lönehelg, regn, någon slags kunddag och morsdag imorgon var alltså inte en bra kombo för att ta bilen till TC. Skulle dock handla saker på systemet så behövde bilen för att kunna lägga det där. Uträttade sedan mina ärenden på systemet (bl.a. Projekt fylla på vinstället!), lämnade detta i bilen, köpte examenspresent till Lovisa, kollade i affärer, blev hungrig och tog en Ceasar-sallad (kyckling nr 1):

  
Shoppade vidare, insåg att tiden på P-skivan snart gick ut, gick och vred på den och strosade vidare. Trots kaoset på parkeringen så slukar Täby centrum mycket folk, visst var det kö på vissa ställen, men verkligen inte alls sådant kaos som det kan vara, t.ex inne i stan! 

Var en riktig härlig eftermiddag och jag shoppade även en klänning till Lovisas examen (bra anledning ;) och ett par shorts som jag sprang på – det var dessutom 30% rea vilket var nice! Bilder kommer senare :)

Sen åkte jag hem, drack lite kaffe och bestämde mig för att ta en promenad eftersom Daniel och Johannes intagit lägenheten hela dagen för pluggande (fullt i skolan) tog på mig regnjackan och pluggade i hörlurarna med framgångspodden och där någonstans slutade det nästan regna så fick en härlig promenad.

   

 Jag är inte mycket för blommor – men syrener doftar ju så ljuvligt! Då vet man att det snart är skolavslutning! Sniffade på bland annat dessa på vägen! 

Sen gick jag hem och gjorde mat till mig själv och pluggänget här som inte verkar förstått att det underlättar att äta när man ska plugga. Blev ris och kycklingben (kyckling nr 2) i ugn och lite sallad till!

I linje till syrenen har jag nu också infört ”sommarskinka” – det är väldigt vedertaget i Täby ;)

  

0

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.