Jobbfredag och pappershög

4 mars, 2016

Idag kan jag tyvärr inte bjuda på någon jättesmaskig happening, recept eller skvaller. Idag har varit en vanlig regnig fredag. Efter två dagars utbildning i Indesign hade mailkorgen liksom tjockat igen sig lite. OneNoten är upp till öronen (om den har några sådana) full med To-Do’s och timmarna räckte inte riktigt till.

Idag har alltså varit en riktig jobbfredag. Telefonmöte, mail, presentationer och förberedelser. Vi ska vara med på Underhållsmässan i Göteborg nästa vecka, så var lite förberedelser till det med.

Det roligaste var däremot detta. Ni vet när man suttit hela dagen, varit mer eller mindre inne i det man gjort. Avslutat en grej, börjat med nästa och sen Baam inser man vad man åstadkommit runt omkring sig.

Kontorskaos

Kontorskaos

Nämligen – kontorskaos. Papper, pärmar, kataloger, guidelines, mobiler, tidningar, headset – ja you name it. Allting var i den där högen.

Lyssnade på La Lindas intervju med Fredriks Fika i podden Bloggbusiness här om veckan, och idag när jag ”vaknade upp” från mitt presentationsflow så förstod jag så tydligt vad Fredrik menade. För han sa i podden att han efter att ha bakat massor med saker under en hel dag, och liksom per automatik gått vidare till att fota sina kreationer, flera timmar senare när han var färdigt kunde ”vakna upp” och se kaoset som han åstadkommit. Drivor av skålar i köket, ett bakverk här, ett bakverk där och mjöl över halva golvet. Nu var det väl kanske inte pärmar över halva golvet för mig. Men skrivbordet hade liksom förvandlats från tisdagens strukturerade skrivbord till ett enda kaos – och jag hade inte förstått när det hänt!

Blev i alla fall mycket gjort! Jag kan även trösta er med viss läggning åt pedant hållet att städade ordning efter mig innan jag gick hem. Så nu är det ordning och reda igen – eller tja, så mycket ordning och reda det blir när det gäller mig!

Lyxade även till det med en Avokadosallad med räkor, kräftstjärta, kokt skinka och ägg till lunch. En riktig proteinbomb! Blev lunch i min ensamhet – orkade verkligen inte vara social med kollegorna. Är det bara jag – eller kan ni också njuta av en lunch i stillhet för er själva ibland? Hittade denna för mig nya Ramlösan (eller har de kanske uppdaterat designen?) – god var den i alla fall!

Avokadosallad med räkor, kräftstjärtar, kokt skinka och ägg

Avokadosallad med räkor, kräftstjärtar, kokt skinka och ägg

Ramlösa Hallon Björnbär

Ramlösa Hallon Björnbär

1

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.