Jakten efter Kent-biljetter

19 mars, 2016

Idag har varit dagen som kan sammanfattas med: Jakten efter Kent-biljetter!

Först lite intro:
Daniel hade planer med sina kompisar och jag valde helt enkelt att ta en heldag hemma. Jag hade dessutom vilodag från träningen idag. Så jag har gjort något som jag inte gjort på, säkert flera år,  jag har inte gått utanför dörren. Och det har varit SÅ skönt!

Den här veckan har varit stressande på många sätt, både på jobbet och privat. I torsdags var verkligen en sådan dag när jag blev galen på jobbet för att jag liksom inte visste i vilken ände jag skulle börja. I fredags kändes det bättre och det är skönt att ha kollegor som förstår och i mångt och mycket sitter i samma sits. Sen har det varit mycket privata projekt efter jobbet som behövts ordnas, allt från att storhandla till Yelp-mötet. Hittade ändå någon energi igår för att gå ut och käka med Daniel. Ibland är det den energin som behövs för att liksom släppa allt och bara vara ett tag.

Jag tog sovmorgon, det var ju lördag. Sen gick jag upp och gjorde bananpannkakor med havregryn mixat till mjöl  i – blev dock lite mycket havregryn så blev lite stampiga. Under tiden jagade vi Kent-biljetter i Axs kön tillsammans med resten av Sverige verkade det som.

Här kommer berättelsen om jakten efter Kent-biljetter:
Efter att jag börjat det som skulle bli jakten på kent-biljetter med att logga in på Axs vid 11.30 var vi väl klara vid typ 15 tiden. Först tog alla biljetter i Tele 2 Arena den 17 December slut. Det är alltså Kents sista spelning ever och som fan kan man ju inte missa deras sista turné! Så när tiden började dra iväg i Axs-kön började jag leta efter andra lösningar och ställde mig i kön på Ticnet efter biljetter i Luleå. Efter mycket om och men så kommer jag in på Ticnet och får tre platser på Coop Arena, samtidigt kommer jag in på Axs där det visar sig att biljetterna är helt slut den 17e. Då försöker jag desperat boka biljetterna på mobilen på ticnet, där jag glömt bort lösenordet. Försöker med alla men kommer inte in. Börjar pröva på datorn, men hjälper inte. Klickar hem ett nytt lösenord på datorn som kommer till mailen. Tiden börjar bli knapp 3 minuter kvar att bekräfta köpet!! Samtidigt börjar Mathilda skriva att hon får biljetter i Örebro och Karlstad. Jag fyller i kortuppgifter på mobilen, tar sin stund, ska bekräftas med 3D-secure. Puls som i en annan sparringrond vi det här laget! Och boom äntligen biljetter!

Ringer och snackar med Mathilda och garvar åt uppståndelsen. Mitt i detta säger hennes sambo ”de har släppt ett extra konsertdatum!!”. Kaoset återuppstår. Vi lägger på och börjar försöka få biljetter till Friends den 16e istället. Alla ställer sig i kö igen. Jag kommer in och lyckas få tag i 3st sittplatser och Mathilda i chatten säger ”kööööp”. Samtidigt kom Emil in och plockar 8 ståplatsbiljetter, var av 3 är till mig och co, men han svarar inte i chatten så under tiden har jag alltså köpt 3 biljetter till. Från att inte ha några biljetter har jag nu alltså 3 biljetter i Luleå, 3 sittplatsbiljetter i Tele 2 och 2 ståplatsbiljetter i tele 2. Vi var tidigare överens om att det nog går att sälja dessa eftersom efterfrågan är hög, men 9 biljetter känns lite over the top.

Kent extrakonsert

Bild lånad från kent.nu och united stage

Jag frågar Lovisa om hon vill köpa 3 eftersom jag vet att hon också är ett fan. Hon svarar inte,  men efter någon timme får jag veta att hon fått biljetter till den 17e December. Hur gjorde de? Ingen vet! Frågar Johan om han vill hänga med på konserten i Luleå, jag kan liksom tänka mig att gå två gånger, är liksom 2 månader emellan och sista gången man kan få se Kent. Men det visar sig att de ska på bröllop den helgen. Johan och co sitter då fortfarande i Axs kön och väntar på biljetter. Efter ett tag konstaterar de att de inte finns några biljetter kvar, och jag talar om att de kan köpa mina 3 sittplatser. Så… till slut sitter jag i alla fall bara med min plats på Tele 2 den 16 December, och 3 biljetter till Coop Arena i Oktober. Så nu återstår bara att se vem som vill hänga med mig på Kent i Luleå! Vi fick i alla fall Kent-biljetter till slut – så skönt! Ska bli superkul!

Efter biljettkalabaliken tog jag tag i städandet här hemma. Dammsög allting, dammade allting, tvättade alla golv, plockade ner ljusgirlangen på balkongen, körde massa tvättmaskiner, gjorde rent vinterskor, bytt sängkläder, bytt handukar och passade på att påskpynta. Puuh. Men det har ändå känts så skönt att fixa här hemma och få lite ordning.

Sen passade jag på att ordna en instagram-vänlig lunch, så klart med en Celsius, vilken instagrambild är komplett utan den liksom ;) Blev grekiska köttbullar, består av både köttfärs och röda linser, och som dessutom innehåller oliver. De är riktigt goda! Till det en fräsch sallad.

Grekiska köttbullar och Celsius Citron/Lime
Sen dök jag ner i soffan med en bok! Där tänker jag hänga kvar!

0

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.