Ikappsovning och matrace

27 september, 2015

Veckan har ju som bekant varit rätt intensiv. Så har hela veckan längtat efter en slappar lördag. Det blev det. Daniel gick vid 09 och jag hade inga som helst planer på att gå upp då. Så jag gick upp när jag vaknade. Om någon missat det så är det inte så ofta jag vaknar. Nej jag vet – jag gillar att sova. Nej jag gick inte upp klockan tio. Vadå 12.36 är sent? Det kallas ju sovmorgon! Och jag sov-bort-morgonen – sovmorgon! ;)

Vaknade med huvudvärk (typ vid 08 – så skyll inte på att jag sov för länge, det finns inget ”för länge”). Så började med en lugn frukost inklusive två alvedon. Parkerade mig sedan framför TVn och två avsnitt True Blood.

 Sen plockade jag med mig Daniel och åkte till Täby centrum för att byta storlek på mina födelsedagsshort och oj, det råkade visst bli ett par till.

   
 Och jag fick äntligen pröva nitrolab – som vi såg första gången i Australien. Ibland är kvarg riktigt nice!

   
 Sen blev det skogspromenad runt Rönningesjön.

   
   Hade med oss kaffe och Marie kex – Marie kexen gjorde oss bundis med den här katten som råkade titta förbi vår bänk och som käkade upp några kex :)
  
   
Sen blev det hem och laga mat. Jobbade på två rätter samtidigt, samt invigde nya födelsedags-grönsakstillsatsen till Kitchenaiden. Ett tag var det rätt mycket saker i köket..

 Kål  
Kålpudding variant ”stor och stark”

 
Nygrillad kyckling (marinerad i soya,sriracha sås och chilisås) och sötpotatis i ugn (om man nu inte vill sträcka sig till att kalla de pommes – pommes i min värld är så mycket mer friterade och feta (vilket ju då är positivt eftersom det är gott) men detta är inte pommes – men gott!). 

 
Till det favoriten rödbetor med chevréost och lite honung – mums.  
 Sen blev det film i soffan med sambon! Bra lördag.

0

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.