Höstpromenad och Grillning

31 oktober, 2015

Blev milen idag – inte löpandes men gåendes! Så skönt att göra något. Blev sjuksvettig av det men känner att nu måste jag börja utmana kroppen igen för annars kommer jag fortsätta att vara sjuk då jag inte är van att sitta still så här mycket. Så närmare två timmars promenad i skogen var bara underbart. Och det gick så snabbt. Jag lyssnade åter igen på min favorit podd – framgångspodden! Alexander Pärleros som gör den lyckas med riktigt bra intervjuer av riktigt bra och inspirerande människor. Idag hann jag med Douglas Roos (känd från bl.a. draknästet) och Blondinbella. Två timmar i skogen sprang iväg snabbt! Bra lördag!

Härligt var det i skogen!

UntitledUntitled

Untitled

 

Sen kom jag hem och Daniel fixade mat – egengjorda ”pommes frites” (potatis i små strimlor som tar en evighet att skära, i ugnen) och riktigt saftiga hamnburgare. Själv slängde jag ihop denna Tomat och Mango salsa – mums.

Untitled

Nu ska jag läsa ”Under lysande måne” och softa i soffan.

0

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.