Hej från flyttkaoset del 1

18 juni, 2016

Ja som rubriken säger – Hej från flyttkaoset del 1, för jag misstänker att det blir fler delar av detta innan vi är klara. Så här ser vårt vardagsrum ut just precis nu – fint va hehe.

Flyttkaos del 1
Vissa av flyttkartongerna börjar bli seniorer i sammanhanget och har flyttat Eskilstuna – Luleå; Luleå – Finspång; Finspång – Eskilstuna; Eskilstuna – Stockholm, Söder; Stockholm, Söder – Eskilstuna; Eskilstuna – Täby; och nu Täby – Strängnäs. De har helt klart gjort sig förtjänta av sitt pris!

För en gångs skull kändes det som att dagens ihärdiga regnande var väldigt lämpligt. Det var nämligen ingen svårighet att motivera sig till att packa flyttlådor, för man vill verkligen inte gå ut. Värre hade det varit om solen hade lyst från en klarblå himmel, men det gjorde den alltså inte.

En regnig dag

Vi har alltså spenderat i stort sätt hela dagen med att packa lådor. Det har fått mig att inse hur mycket saker det gått in i vårt kök och gjort mig övertygad om att nya köket kommer få stora problem att svälja alla grejer. Men vi har en plan – vitrinskåp och köksö. Jag är lite kär i tanken på en mysig köksö, med yta ovanpå att till exempel baka vid och kanske om det går ha en liten utstickande del mot vardagsrummet där jag kan få plats med två barstolar. 

Idag har det varit vilodag och den enda motionen jag fått har varit en liten promenad i regnet till affären – vilken å andra sidan blev längre än tänkt då jag först tänkte mig sushi, men det var stängt, Daniel ville ha thaimat, men de hade inte öppnat än,  då tänkte jag istället köpa en plocksallad, men det fanns inte på helgerna och sen fick vi gå till ICA. Så det blev en liten bit i alla fall. Men det blev desto mer plockande i och donande med flyttlådor.  

Nu har jag avslutat kvällen med att slänga ihop några Amerikanska Chokladmuffins (det enda ”amerikanska” med de är att de är stora). Det saknades lite saker i kyl och skafferi för att helt följa receptet, så jag freestylade lite men det ser lovande ut! Tänkte att de kunde göra någon glad om jag tog med till landet över midsommar!

Amerikanska chokladmuffins

Nu ska vi njuta av lördagskvällen med lite film i flyttkaoset! Snart är det midsommar och snart är det flytt! Jösses!

0

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.