Axlar och Ed’s burgers

19 juni, 2016

Började söndagen med bananpannkakor och sedan ett pass axlar på gymmet. Eller tja, Daniel körde axlar, jag körde axlar och ungefär lika många övningar till. Jag köper att det är bra att vänta emellan seten för att musklerna ska återhämta sig. Jag förstår teorier om blod i rätt muskler etc. etc. Men, jag förstår också hur tråkigt det är att göra sina rep. på 30 sekunder och sedan glo in i en vägg i två minuter. Jag är ju inte på gymmet för att stå rakt upp och ned och stirra in i en vägg (eller på någon vältränad kille för den delen). Jag är ju där för att svettas och träna. Det känns som 20×2 minuter bortkastad tid. Nej tack. Då får jag hellre lite mindre muskelutveckling och lite mindre uttråkningshets.

Tänkte ta en snygg träningsbild, men det var helt enkelt för mycket folk och för konstigt att ta selfies i gymmet så jag bussar på den här efter träningsbilden istället. Frisyren är specialstylad och uppnås genom att clinch och infrekventa frisörbesök. Den är faktiskt inte helt lätt att åstadkomma men lever å andra sidan sitt eget liv när man väl lyckats!

Efter ett pass axlar

Förutom några timmar på Fresh så blev det en utflykt till Norrtälje för en promenad. Daniel hade en plan på att vi skulle stanna på någon vandringsled längs vägen. Förra gången vi var ute och körde såg vi nämligen hur många som helst. När vi nu letade efter ett ställe att gå såg vi så klart ingen. Så vi kom hela vägen till Norrtälje, där vi gått tidigare och där det är fint. Så blev en promenad där.

Socitetsparken Norrtälje

Socitetsparken Norrtälje

Vädret var på vår sida och trots mörka moln började det inte regna. Inne i Norrtälje centrum fick vi syn på Ed’s burgers och det såg väldigt lockande ut som kvällsmat. Så så det blev det!

Deras favoritburgare Fat Cat, en högrevsburgare med rökt bacon. Supergod! Blev en coleslaw till som också var riktigt fint. Är ni i Norrtälje – try it! (Finns veggo burgare och diverse andra varianter med om man vill ha.)

Ed's burgers Norrtälje - Fat Cat

Ed’s burgers Norrtälje – Fat Cat

Ingen flyttpackning idag – men det börjar närma sig flytt dags. Både spännande och läskigt! Ny vecka imorgon – make it count!

0

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.