Nya bloggfåtöljen

14 december, 2016

Nya bloggfåtöljen

Äntligen har den kommit, den nya bloggfåtöljen! Får nog sägas vara den första ordentliga möbeln jag köpt. Eller nej förresten, mina bokhyllor är också väl övertänkta.

När jag flyttade till Luleå och skulle plugga var det ju ”tjejrummet” hemifrån mamma och pappa som följde med. Sen flyttades prylarna hit och dit över Sverige, men blev bara några sporadiska enkla inköp när något verkligen behövdes. Och oftast var det från Ikea. Till exempel har vi nu en byrå i vårt sovrum som jag egentligen aldrig tyckte var supersnygg, men den hade bra förvarning och kostade 500 spänn på Ikea. Tanken var ”jag kan slänga den sen”. Men jag funkar inte så. Har jag köpt något kommer jag troligen ha det kvar länge.

Därför är tanken nu i huset att inte fylla upp det med bara Ikea grejer. Visst en del kommer det bli för Ikea har både bra, snygga och prisvärda saker. Men för att få en sådan där riktigt bra känsla hemma behövs saker med lite mer själ. Sion fåtöljen som nu landat i vårt vardagsrum är en sådan. Jag har suktat efter den länge, även när vi bodde i lägenheten. Men då fanns ingen chans att få plats med den. Nu å andra sidan lider vi inte direkt av platsbrist i vårt vardagsrum.

Den nya bloggfåtöljen, eller egentligen läsfåtöljen, har därför fått flytta in i min läshörna som jag håller på att skapa i  vardagsrummet. Det här kan nog bli riktigt bra tror jag. Undrar bara vart saccosäcken ska ta vägen nu?

0

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.