Ny klänning och inga hål i tänderna

13 januari, 2016

Idag efter att jag varit hos tandläkaren så tog jag mig en sväng på Täby Centrum och kollade reorna, och lyckades göra ett fynd på en ny klänning! Kanske inte helt rätt säsong för en kort klänning, men har spanat in denna från G-star Raw tidigare men varit för snål. Nu var den på 40% och satt som en smäck, så jag slog till.

Ny klänning från G-star

Ny klänning

Jeansklänning

 

Älskar för övrig i princip alla G-stars kläder, perfekt sofistikerad denim! Denim som jag kan ha på kontoret! Jeans och T-shirt goes office liksom!

Jag styleade också fotona specifikt med golvbrunnen, den ger liksom rätt denimfeeling. (Eller så var det alla bloggares hackkyckling just nu – det svenska vinterljuset, som gör att man ser absolut ingenting av själva textilen i första bilden). Nöjd är jag i alla fall med nya klänningsinköpet!

Nöjd var även tandläkaren med mina tänder (yey!), det var sjukt snabbt avklarat. Kom in, fick några hälsofrågor för de hade bytt system och behövde allt om astma och allergi igen. Sen blev det röntgen av tänderna. Tandläkaren kom in och kollade på röntgenbilderna, som för övrigt blivit så sjukt mycket smidigare nu när det är digitalt, uppe på skärmen på 2 röda – snacka om effektivisering! Hon tyckte att tänderna såg fina ut och kikade bara runt lite i munnen, inte ens någon tandsten tog hon bort. Den enda restriktionen jag fick vara att försöka ”massera” tandköttet lite mer med tandborsten, för det var lite rött. Personligen tror jag tandskydd tre timmar i veckan på thaiboxningen gör sitt för lite irriterat tandkött. Men jag får försöka borsta bättre. Har specifikt försökt undvika att borsta för mycket på tandköttet för att inte borsta upp det… Hade i alla fall inga hål i tänderna och tandläkaren Gabrielle sa att jag hade fina tänder!

Så idag har jag satt sprätt på lite stålar på Täby Centrum, tur att januari är en ”fet” månad. Annars blev det vilodag idag, fram och tillbaka till jobbet och shopping på Täby Centrum resulterade i alla fall i  14 500 steg, så lite har jag ju i alla fall rört mig. Imorgon blir det thaiboxning!

Något annat som händer imorgon är att min kära sambo tar examen. Men på Socialhögskolan så firas det tydligen inte dirket. Jag som hade förväntat med en Av4ning till.

0

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.