Caliburger och Gym

4 november, 2015

Idag har jag gjort min sambo nöjd. Han tog jägarexamen för inte så länge sen och ska gå på vapenauktion på söndag. Och ska man ha vapen så måste man ha vapenskåp. Så eftermiddagens projekt var att åka och köpa ett vapenskåp. Ett litet men som ändå väger 70kg, så tur att vi är en liten stark familj! Gick ändå förvånansvärt bra att lyfta ut en ur bilen. Man vill liksom inte ha 70kg på tån.

Sen var det besök till Täby Centrum. Införskaffande av farsdagspresent stod på schemat. Tanken var att käka kvällsmat på Täby Centrum och jag var sugen på sushi, men sushi stället hade bara sushi och Daniel tycker inte det är gott. Så istället för nyttig mat blev det hamburgare på nya ”Caliburger” som öppnat i Täby Centrum ute på torget. Såg det här om veckan, och med min förkärlek för hamburgare var det ju ett måste att testa. Lite annorlunda koncept. Surf-inspirerad inredning (kedjan kommer från Kalifornien och detta är första restaurangen i Europa) lite Texas-Longhorn style a la surf. Men sen lägger man till kassan till det som är som vilken Sibylla-kiosk som helst. Underlig kombination. Den har dessutom öppnat precis bredvid Burger King och Mc Donalds, så utmaning lär de få i alla fall. Funderar alltid på hur den som öppnat tänkt kring affärsplanen när man anser att, ”jo men här bredvid de andra två hamburgerkedjorna är nog efterfrågan på hamburgare extra stor” – vore kul att se hur de tänkte.

Untitled

Caliburger, surfinspirerat

Untitled

Caliburger, kassa och bar till höger

Maten var som vilken annan grillkiosk som helst (tänk Sibylla eller någon kvarterskrog, inte burgerking eller donken) men miljön var supermycket trevligare. Intressant koncept. Vi får se hur det går. Var tyvärr inte imponerad av den flottdrypande hamburgaren och den torftiga salladen. (När det kommer till nyttiga alternativ till Pommes så är Max i en liga för sig!)

Sen blev det träning på gymmet! Mjukstart för kroppen. Daniel var med och körde lite personlig teknikundervisning så blev marklyft, benböj, chins och hantelpress. Var dags att chocka kroppen lite och se om det hjälper! Men känner mig fortfarande sliten och snorig.

Imorgon blir det Better Bloggers event! Spännande!

 

0

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.