Styrelsemöte och Better Bloggers Event

5 november, 2015

Jag önskar jag kunde säga att det var jag som har varit på styrelsemöte, inte vilket som helst då, utan för ett ”riktigt” bolag. Men, än så länge fick jag nöja mig att arbeta under dagen. (Och -lykos mig -fick dessutom beställa taxi till de som åkte där ifrån…) Bland annat VD:arna för våra bolag tillhörande ”North Sea” var på plats och sen ledningen från AxLoad.

Annars en ganska produktiv dag på jobbet, äntligen fått iväg Fallskyddsbroschyren till tryckeriet. Den har varit en sådan ”surdeg” saknats information hit och dit och har hållit på med den sen i våras och den är inte ens 40 sidor. Men idag! Äntligen!

Har varit lite pirrig inför kvällen då jag skulle iväg på mitt första blogg event. Ska jag driva en blogg så ska jag göra det ordentligt. Att skaffa lite nätverk och få inspiration verkade lockande. Så därför blev det Better Bloggers Event idag! Eventet arrangerades av energiknippet Linda (som för övrigt är grundaren till Better Bloggers) och hölls i butiken  Johanna N som också delar namn med ägaren. Superfin butik med fokus på hållbarhet, globalisering, rättvis handel och slow fashionSom vanligt önskade jag att jag var född med mer av mingel-cellerna, men jag tyckte jag gjorde rätt bra ifrån mig ändå. Mingel är något man kan öva på och lära sig – som någon klok människa sagt till mig. Och tips från mingel-coachen: Alla älskar att prata om sig själva, så fråga! :) I vilket fall så var det mycket trevligt! Bubbel, diskussioner och Johanna presenterade sitt koncept med butik och blogg. Väldigt trevlig kväll och jag hoppas på flera sådana framöver! Kul att höra hur alla jobbar kring sin blogg, hur man tänker kring varumärke och blogg som business och tips på plugins för WordPress. Högt och lågt.

Untitled

JohannaN och Better Bloggers Event

Untitled

Massa bloggare (och kameror) på bloggevent

 

 

 

 

0

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply JohannaN 6 november, 2015 at 12:22

  Så himla kul att träffa dig igår! Och kom gärna förbi på en kopp kaffe vilken dag som! <3

  • Reply Julia 7 november, 2015 at 00:54

   Detsamma Johanna! Absolut, och hojta till om du är i Täby-trakten så finns det kaffe här med :)

 • Reply Måndagspepp #14 - betterbloggers.se 3 december, 2015 at 14:56

  […] där och minglade: Marja – bakasockerfritt.se, Emma – beyondbeauty.se, Julia – daysbyju.com och så Lindas eget inlägg från […]

 • Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.