30 days of yoga – häng på!

20 juli, 2017

30 dagar Yoga! Nu kör vi!

Jag lovar, jag har inte blivit någon super yogini som slänger foten över huvudet och står på huvudet med en fot i örat. (Eller whatever de nu lyxas med!) Däremot vet vi ju alla att även om jag skulle vilja stoppa foten i örat så är det fullkomligt omöjligt. Så jag tänkta att 30 dagar – vara lite snäll mot kroppen – inte kunde skada!

30 days of yoga - 30 dagar yoga

Så jag hoppas att ni hänger på! Jag inser ju själv att 30 dagar är rätt länge. Så för mig och många andra tror jag semestern är en bra tid att köra igång. De flesta passen är ca 30 minuter och de hinner vi ju alla få in under en ledig dag. Innan barnen vaknar, efter barnen somnat eller ja när sambon gått och lagt sig eller  efter den där serien som du bara måste se (det är sommar – jag vet att du ser på Midsomer!). Vad som nu passar i i ditt liv!

Jag började spela in första videon i måndags – så från och med imorgon är det bara att hänga på via mitt YouTube konto!

Nej, jag skojade bara! Jag har varken blivit galen, eller så självgod att jag skulle ge mig på det! Men om ni istället klickar er in på Yoga with Adriene – 30 days yoga camp (home practice) så hittar ni 30 pass med den supersköna Adriene. Hon är riktigt bra för en newbie som mig! Både vad det gäller att förklara, men också hur hon håller i passen. Det är väldigt lite ”flum” och mer ”roliga skämt”. Hon vänder sig till stela nybörjare som mig – men förklarar även svårare övningar om man vill utveckla vissa bitar.

Jag har hunnit tjuvstarta lite och är på pass 3, blir pass 4 på fredag. Men det spelar ju ingen roll! Se introduktionsvideon nu (och nej det är faktiskt inte så flummigt!) Och sen börjar du med pass 1 imorgon!

Give it a try! Är vi fler som kör kan vi peppa varandra! Kommentera gärna under inlägget när du hänger på! Nu kör vi!

0

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.