30 dagars utmaningen – 30 days of Introduction to Web Development

15 augusti, 2017

Som ni vet är jag på upploppen av 30 days of Yoga – mer om det på torsdag. Det jag redan nu kan avslöja är att det gått bra och att jag gillar konceptet. Jag tänkte därför införa som en grej under 2017 att göra olika 30 dagars utmaningar. Jag har lite olika idéer på saker som jag kan ”nörda in mig på” under 30 dagars perioder.

30 dagars utmaning, 30 days of

Under våren började jag en kurs i ”Introduction to Web Development” men jag lyckas liksom aldrig få den färdiggjord. Så! Nästa periods 30 dagars utmaning kommer bli ”30 days of Introduction to Web Development”.

30 days of Introduction to Web Development –
hur kommer det gå till?

På torsdag kommer jag börja med kursen Introduction to Web Development – som finns att tillgå på Pluralsite (kräver medlemskap). Kursen består av:

  • HTML
  • CSS
  • Javascript
  • jQuery
  • Ajax
  • Command Line
  • Node.js

Där jag kommer starta på CSS (jag har redan gjort HTML-delen).
Jag kommer att spendera 30 minuter varje dag på att se videor och göra uppgifter.

Kanske hittar jag på något projekt längs vägen som ni kan följa – eller uppdaterar bloggen vart efter jag lär mig nya spännande saker.

Vill ni ha uppdateringar om hur det går längs vägen?

Kommande 30 dagars utmaningar!

På femton timmar har jag ändå chansen att lära mig en hel del, antingen att specialisera mig på en specifik grej. Kanske bli grym på roundhouse-kickar? Eller skrapa på ytan på stora ämnen, som .net utveckling? Eller kanske hitta bitar av en ny livsstil – som att käka ett mål vegetariskt om dagen? Idéerna är många och du får jättegärna komma med ännu fler idéer på 30 dagars utmaningar som du tycker jag borde göra!

På torsdag kör vi!

A year from now you will wish you had started today

0

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.