Yoga och pepparkakskvarg

16 november, 2015

Jag är kär! Nya Pepparkakskvargen – ingenting som smakar pepparkakor kan vara dåligt (typ..). Har precis avrundat kvällen med lite av den här härligheten!

Untitled

Trots regnet infann sig plötsligt julstämningen!

Min andra favorit när det kommer till Pepparkaksgrejer är Norrmejeriers pepparkaksfil som gjorde många långa vintrar i Luleå lite extra trevliga. När får vi norrmejeriers produkter i Stockholm? Lite långt att åka till Lule för att köpa fil tyvärr.

Förutom att vara överlycklig att jag äntligen hittat tillbaka till något ganska nyttigt med pepparkakssmak, så har jag även passat på att vara på Yoga idag. Istället för att betala flera tusen extra för att köra Yoga en gång i veckan så betalar jag nu i praktiken ingenting extra och kan fortfarande köra en gång i veckan – hur? Jo, mitt gym (Fresh Fitness) bestämde sig för att låta gruppträning (inkl Yoga) ingå i gymkortet. För att detta skulle gå höjde de priset för alla som blir medlemmar med 20kr/mån – men, om man redan var medlem så fick man behålla det gamla priset. Tack säger jag och kör Yoga på måndagarna. Kanske inte är världen mest högkvalitativa yoga om man frågar en riktig Yogi som tränat yoga flera gånger i veckan i flera år, men for mina stela ben (och resten av kroppen) så är det precis lagom. Tjejen som har yogan verkar jättebra och är trevlig, och det känns så skönt att få sträcka ut kroppen lite. Knaket i höfterna efter dagens pass + avslappning var bara positivt – det kanske faktiskt händer något med kroppen!

Imorgon bär det av till Krandagarna i Växjö med jobbet. Timingen med andra saker och Thaiboxningen går inte ihop den här veckan. Mässa tis-tors vilket gör att jag missar båda passen i veckan, och sen ska jag på dop på söndag. Tråkigt att missa alla passen!

0

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.