Veckans Yey och veckans Nay – sol och förkylning (och Avicii)

22 april, 2018

Veckans Yey – Sol

Det är nog många med mig som vill utbringa en stor skål till Solen och önska den hjärtligt välkommen tillbaka efter en lång vinter. Däremot tror jag att vi kommer få ett bakslag. För fint, för snabbt. Är det för bra för att vara sant så är det just det – inte sant. Så nästa vecka redan pratas det ju om sämre väder. Men jag har ändå jobbplaner i veckan – så det spelar inte så stor roll.

Men det känns skönt att sommaren är på G. Som sagt – lite OW cravings och instagram säger mig att säsongen redan är igång för vissa. Men själv väntar jag nog en liten stund till. Mälaren är trots allt en stor sjö.

Veckans Yey och veckans Nay - sol och förkylning (och Avicii)

Veckans Nay – Förkylning (och Avicii)

Ja man ska väl inte klaga när ens största problem i livet är en förkylning. Tänker att Aviciis familj och vänner har det betydligt värre. 28-år, alldeles för tidigt för att dö. Dock är han ju inte ensam som rockstjärna att sätta livet till tidigt. Kan tänka mig att många, många klubbar världen över spelade en massa Avicii igår. Bara radio tydde på att det var Avicii-storm över Sverige. Det enda fina med det är att det faktiskt inte bara är efter hans död som det spelas massor av Avicii, det har det gjort länge! Tänker på Ted Gärdestad som, i min värld i alla fall, blev stor först efter att han dött.

Men om man nu får gnälla å sina egna vägnar, så har förkylningen varit veckans bottennapp. Jag börjad snora i måndags, men överlevde Ju-jutsu träningen. Det var dock efter den det var kört. Tisdag och Torsdag handlade mest om att ta sig igenom arbetsdagen. Fördelen med att jobba hemifrån var att jag kunde sova lite längre, snora ifred och det gjorde inte så mycket att jag snörvlade och inte var på topp. Sen slapp jag ju oroa mig för att smitta någon också. Onsdagen däremot var det platsbesök på ett av våra jobb, som komiskt nog var en svinkall ishall. Det gjorde inte direkt förkylningen bättre. Men man ska inte klaga, det var en intressant dag.

Helgen har varit lugn – lite shoppande på IKEA. Lite uppskruvande av gardiner idag, och städdag med vägföreningen. Dock verkar förkylning + pollen idag göra att jag inte är så pigg som jag trodde jag var. Så ska avrunda denna söndagkväll i soffan och ladda för en frisk nästa vecka!

Daniel säger att jag får simma-lugnt på tisdag. Så jag satsar väl på att sparka igång kroppen igen då.

Veckans Yey och veckans Nay - sol och förkylning (och Avicii)

0

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.