Snart är det open water säsong

19 april, 2018

I veckan gick isen – nu är det snart open water säsong!

Mälaren kluckar, solen skiner. Och jag konstaterar att det kanske inte var pollen, utan en riktig jädra förkylning. Så börjar med nässprey nr 2 – med menthol – guds gåva till förkylda människor. När den här förkylningen gett sig då jädrar är det dags att ladda för utomhussäsongen. Jag ska cykla, simma och springa.

På agendan står Å-loppet (10K), MTB på Öland, DownHill i Järvsö och ja kanske borde jag ha ett simmål med. (*fastnade och läste om Vansbrosimningen*). Så nej, jag har inte tid att vara sjuk.

Längtar efter att hoppa ner i sjön igen. Det är tråkigt att plöja 25 meters längder och trängas bland folk. Att trängas med 3 änder i Mälaren är mycket mysigare. (Svanarna i sommarstugan klarar jag mig – tack – utan). Kanske skulle skaffa mig ett par neopren strumpor så kan man börja bada snart!

Skidåkningen/ Snowboard åkningen i år verkar det däremot ha gått dåligt med. Ingenting alls. Och nu när vädret börjar bli fint, känns det liksom lite avlägset. Kanske blir till att boka den där alperna resan som vi pratat om i år och dar – nästa år.

Open Water Premiär

24e Maj – Open Water premiär 2017!

Vilka träningsäventyr drömmer du om?

0

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Open Water Premiär i Mälaren 2018 - DaysbyJuDaysbyJu 10 maj, 2018 at 21:41

    […] som är i luften. För varm sommar = varmt vatten. Nu är problemet bara att det faktiskt inte var så många veckor sedan isen släppte. Och nu är det alltså 30 grader i södra Sverige. Inte fullt lika varmt här i Sörmland – […]

  • Leave a Reply

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.