Veckans Yey och Veckans Nay – Goda vänner och gråa spisar

17 december, 2017

Veckans Yey – Goda vänner

Sådär mer än en månad försenat föreslog jag i veckan att vi skulle fira Camillas födelsedag. Vi firade så som alla thaiboxare gör, med en handske i nyllet, fys och kramp i magen och sen överdos av käk. Okej, det senaste kanske inte riktigt ”alla thaiboxare gör”, men det är vad alla egentligen vill – innan de insåg att de tävlade i en vikt-klass sport. Vi konstaterade för övrigt under kvällen att man lika gärna kunde tävla i längd-klasser, som man gör i athletic-fitness, varför gör man inte det?

Så efter lite thaiboxning begav vi oss till affären. Slängde ner alla goda saker vi kunde hitta. Som mini-västerbottenpaj, prosciutto, brie, gruyere, kex, baguette, pomelo, tryffelchips, mörkchoklad, körsbärstomater och bubbelvatten.

Veckans Yey - Goda vänner

Sen letade Camilla fram ett rödvin med touch av kaffe från gömmorna och torsdagskvällen var räddad. När man köper bara lite av många saker i affären ser det inte så mycket ut för världen. Men vi satt och plockade med det där fram till efter midnatt och hoppade i säng vid 01 snåret. För en pendlare blev det ändå lika många timmars sömn, när jag slapp åka tidigt.

Inte nog med att jag fick en supermysig kväll med gott käk, tjejsnack och goda skratt. Jag blev också bjuden på bananpannkakor till frukost. Hur lyxigt var inte det!

Veckans Nay  – Gråa spisar

Om man äger en svart induktionshäll, är det inte roligt när man en dag inser att den är grå. Precis som den svarta stenskivan är grå. Den svarta viktvästen är grå. Den vita orkidéen är grå. Kaffebryggren är grå. Boxningshandskarna är grå. Badmössan är grå och skorna är grå.

Vad händer om man skär kakel inomhus? F***ing allt blir grått.

Så ja, tips från coachen. Om dina hantverkare får för sig att skära kakel inne. Tala om att det är en typiskt dålig idé. Eller alternativt, täck in allting. Själv.

Veckans Nay - gråa spisar

0

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.