Veckans Yey och Veckans Nay – Badpremiär och sommarkläder

28 maj, 2017

Badpremiär – du är galen? Eller Badpremiär – så sent?

Vilken av grupperna ovan tillhör du? Är du den som kastar dig i närmast sjö 1 Januari för att vara säker på att du varit den som badat först i år? Eller tillhör du den som möjligen sänker ner kroppen i det blå framåt mitten på Juli när vattnet i Sverige möjligen uppnått en badbar temperatur?

Jag får väl erkänna mig tillhöra något av ett mittemellan-skikt. Det tar oss helt osökt till …

Veckans Yey

Badpremiären! I onsdags hade jag suttit inne framför skärmen i flera timmar och varit med på Skypemöten. Luften var varm och hjärnan seg och vattnet såg lockande ut. Jag bestämde mig därför att ta fram våtdräkten för året och göra ett badförsök. Det såg fortfarande ganska kallt ut. Men med våtdräkt borde det ju vara åtminstone doppningsbart tänkte jag.

Så sagt och gjort, in i våtdräkten. Det är typ ett träningspass bara det! Sen ner i vattnet. Kallt om fötterna. Men sen… inte så farligt alls faktiskt. Så passade på att simma en bra stund. Om det är något som ger mig ett stort leende på läpparna så är det det! Så värt!

Veckans Yey - badpremiär

 

Veckans Nay

Som vi konstaterade i lördags – svenskarna är ett gnällande folk. Så låt mig gnälla. Det är sommar. Det är sjukt varmt. Och som alla tjejer har jag hela garderoben full av kläder men inget att ta på mig! Korta jeansshorts och linne är ju liksom min melodi. Men det kan jag ju inte riktigt bära på kontoret.

Veckans nay - sommarkläder

Så… sommarkläder! What to do? Har en viss rädsla för att förra årets sommarkläder kan vara lite tighta också… Hoppas på det bästa! Oavsett så blev jag rätt glad när väderleksrapporten säger under 20 grader imorgon. Klädproblemet blev mindre och min kroppstemperatur kanske sjunker till något mer normalt. Jag är inte riktigt gjord för värme alltså. Även om – såklart – det varit en fantastik avslutning på veckan på alla sätt!

Så veckans nay är alltså sommarkläder, eller kanske snarare avsaknaden av de…

Om du sitter inne på grymma tips på vad man har på sig på kontoret när det är 29 grader varmt så får du hemskt gärna kommentera i kommentarsfältet med lite tips!

0

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply Fredrik 2 juni, 2017 at 22:52

  Cryogenic chamber (vet ej vad det är på svenska) kanske går tillämpa under morgonfikat om inte annat? ;) http://www.cryousasolutions.com/product/cryosense/

  • Reply Julia 6 juni, 2017 at 20:48

   Det kanske kunde vara något! Har du prövat?

  Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.