Veckans Yey och Nästa Hey – Superior challenge och jul

2 december, 2018
Superior Challenge

Veckans Yey – Superior Challenge

Jag älskar kontrasterna i livet. Min kollega skrattade när jag berättade vad jag skulle göra i helgen. Nämligen gå på MMA-gala, Superior Challenge på lördagen då Elin gjorde sin proffsdebut och på söndagens skulle jag baka pepparkakor och lussebullar med mamma. Balans i livet helt enkelt.

Och vilken MMA-gala! Elin gick en av de första matcherna i undercardet i Superior Challenge 18, som gick på Stockholmsmässan. Hon mötte Anna Astvik, som också gjorde sin proffsdebut.

Team Öberg var på plats och hejade! Det hade tryckts upp t-shirtar med ”Elin Öberg” på bröstet och ”Team Öberg” på ryggen. Svarta med lysande gult, vi var ett gäng som lyste upp arenan.

Elin själv var helt grym. Hon knockade Anna på f.ö.r.s.t.a  s.l.a.g.e.t! Helt sjukt! Matchen varade totalt 6 sekunder och ingen fattade riktigt vad som hände. Det var inte heller någon sådan där tveksam knockout, utan en glasklar ”helt borta” typ av K.O. Vilken fighter!

Superior Challenge

Team Öberg

Här kan ni läsa mer om matchen.

 

Nästa Hey – Jul

Jag vet inte om det är så att jag planerar och ser fram mer emot mina helger nu för tiden. Om jag har mindre hets för att gå till jobbet på måndagar. Eller om det tvärt om är så att jobbet är mindre motiverande än tidigare. Jag tyckte ofta att jag såg fram emot en trip till Göteborg, eller mötet på torsdag. Det gör jag liksom inte längre. Och jag kan inte sätta fingret på om det är positivt eller negativt.

Kanske är det att jag försöker fylla en större tårtbit i livet med saker som inte är jobb. Eller så är det så att jobbet är mer varierande och att dessa saker som förut var ”ovanligt”, nu bara är en del av vardagen. Innan hade jag aldrig försökt slippa undan en resdag, (det gör jag för det mesta inte nu heller), men jag försöker att undvika onödiga resor. Jag har saker jag behöver få gjort, och jag vet att restimmar tar från den potten.

Men hej, det var inte det vi skulle prata om. Det var ju faktiskt vad jag ser fram emot i veckan. Och nej, det är som sagt inte möten och resor. (Vad jag vet är det ingen sådan den här veckan, men det kan ju alltid ändras). Det jag ser fram emot de kommande veckorna är att njuta av att julen snart är här. Jag började idag med julbak med mamma. Sen har jag börjat plocka upp julsaker och de ska fram i veckan. Sen ska det bli gran och mer julbak/fix. I helgen blir det julbord. Det ska bli riktigt mysigt.

Mina vardagskvällar ska jag fylla med varmt thé, träning inför graderingen och julstök.

jul

0

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.