Två timmar promenad, en poké bowl och en god vän

25 oktober, 2018
Poké Bowl efter två timmar promenad

Vad krävs för en lyckad kväll? Två timmar promenad, en poké bowl och en god vän!

Jag kom nyss hem (klockan är nu 23.10) efter en heldag i Stockholm, med kontorsjobb, kollegor och vän-häng. Tyvärr blev lunchen med gamla kollegan inställd – tråkigt. Men däremot var kvällsdejten med Camilla högst aktuell.

Efter jobbet mötte jag upp Camilla i Kista, och vi begav oss mot Sollentuna. ( Även efter att jag hade panikhandlat ett nytt underlakan då alla våra som på beställning gått sönder de senaste veckorna. Tips – försök inte bädda om med någon som sover i sängen….). Det blev snabbt ombyte för att sedan ta en rejäl promenad till Täby Centrum, för en planerad Poké Bowl på Chili&Soy. Vår gemensamma, ljuvliga, favorit!

Det var mörkt påvägen dit via vår skogspromenad. Det är charmen med Norr-ort. Så fort man lämnar stadskärnan är det som att komma ut på landet, med fält, röda stugor och enbart månsken. Påväg hem var det om möjligt ännu mörkare och fullmånen lyste verkligen extremt klart – som en egen lampa! Månlampan som jag döpt den till – då den vanligtvis lyser upp hela vårt sovrum när den lyser som mest.

Två timmar promenad, med en god vän i en ett skönt höstväder. Det var riktigt skönt – både fysiskt och psykiskt! Friskluft är underskattat!

0

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply pilla 26 oktober, 2018 at 08:04

    Härligt med promenad och poké bowl! Så skön luft ute nu – kände det när jag cyklade till jobbet imorse. Hoppas på mycket utehäng i helgen.

  • Leave a Reply

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.