Träningskläder jag minns

9 juni, 2015

Del 9:e i 30dagarijuni-utmaningen

Tema träningskläder jag minns alltså.  Jag har några olika. De första jag kommer att tänka på är mina röda träningsbyxor som jag köpte under högstadiet. Bomullsbyxor, typ mysbyxor i rött och med två ljudblå ränder på varje sida. Dessa matchades också med en luvtröja med dragkedja och samma ljusblå ränder på ärmarna. Det fantastiska med denna träningsdress är att den liksom växt med mig. Jag har den nämligen kvar än idag! Nu som mysbyxor, sådär lagom urtvättade och slitna. Och här om veckan blev det faktiskt ett hål i en av sömmarna. Men de har ju också varit med i 10 år. Tröjan däremot fick säga hejdå för några år sedan. Den växte inte lika mycket som jag och magtröja har väl aldrig riktigt varit min grej ;) Det enda negativ med byxorna, ja förutom att de passerat sitt bäst föredatum, är att de växer. Ja men verkligen! De blir allt jämnt längre och bredare och det innebär att när man myst runt med dem hemma ett tag så täcker de liksom fötterna. Vilket resulterar i att man trasslar in sig i dem och håller på att trilla in i diverse föremål. Av den anledningen har de hållit på att åka ut några gånger. Men de är kvar fortfarande…. kanske en liten stund till bara. De är ju trots allt så mysiga!

Dessa snyggingar:

  
Det andra plagget jag minns är min judodräkt – den som pappa suckar över fortfarande! Jag tränade ju som sagt judo ett tag när jag var kring 12år. Så då växer man ju endel, lika så jag. Jag växte alltså ur min judodräkt och vi köpte en ny. Inte allt för långt efter det tröttnade jag och den har sedan dess legat i en av mamma och pappas byrålådor. Till pappas förtret. Hade det varit nu så kanske den hade hamnat på blocket. Men 15år senare kan jag tänka mig att det är för sent – även om jag faktiskt inte tror att det är alls något fel på den – för det är ju ingen stretch i den och den användes nog inte så många gånger.

0

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.