Godmorgon världen och Arlanda 

9 juni, 2015

Då var jag tillbaka här. På mitt kära Arlanda. Efter 5år plugg i Luleå, exjobb i Finspång med möten i Luleå och ett halvår i UK känns det som att jag har några timmar på Arlanda. Terminal 4 känns ganska hemma helt enkelt! Nu sitter jag på Johan och Nyström och njuter av en kaffe. Jag vet att man egentligen får både frukost och kaffe på SAS flighter på morgonen. Men jag vägrar åka hemifrån utan att ha ätit frukost. Så det har jag gjort. Youghurt med hallon och hårdskinkmacka. Sen inhandlade jag precis den obligatoriska vattenflaskan som måste finnas i väskan och som jag så klart glömde hemma. Nu sitter jah som sagt med en härlig kopp kaffe och vaknar till (har verkligen blivit en kaffejunkie, vaknar ju inte annars ju!) och spanar på människorna som glider förbi påväg till gaten.

   

Jag är morgontrött men jag uppskattar mer att vara i tid och slippa stressa än att sova 15min till. I slutändan är det jobbigare. Gick upp 05.45 och taxin kom 06.35 så då hann man äta frukost och bli klar i tid. Sen var jag på Arlanda kl 07.00. Så smidigt att ha det nära.  Kan eg åka en 40 min innan boarding så länge det inte är kö i säkerhetskontrollen – men det vet man ju aldrig. Nu hann jag ju i alla fall med en kaffe och det är ju inte fel såhär på morgonkvisten! 

0

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.