Tove Lo och Burpees

14 november, 2015

Idag är det ”leka med sina kompisar dag”. Själv sitter jag nu på bussen mot Sollentuna men den klassiska lördags-systemet-påsen mellan fötterna, så Flashback till Universitetet! Peppar med Tove Lo i lurarna. Lyssnade faktiskt på henne innan hypen – hörde henne första gången på Kent Fest och fastnade! 

Daniel är hos Viktor och de ska på fotboll (komiskt eftersom sambon är så lite intresserad av fotboll som det går, jag frågade vilken match de skulle se och han hade ingen aning haha).

Själv har jag tagit sovmorgon. Börjat dagen med proteinbananpannkakor, och hemgjord hallon+vinbär+blåbärssylt. En kopp thé och kaffe. Ungefär som den hör frukosten:

  
Sen blev det lite tvättat och morgonsoft med bloggläsning. Fick också ett ryck att försöka få rent thé-muggarna som blivit sådär fint bruna inuti som de blir av thé. Dagens tips är därför. Koka upp vatten (eller ta varmt ut kran beroende på hur slö du är..) Häll bakpulver i vattnet. Låt stå. Gno rent muggen med en disksvampa. Mina muggar som var normalt smutsade blev jättefina. Den som var extremt smutsig blev bättre.

Sen blev det dessutom en tur till Täby Centrum, och ett besök på systemet. Införskaffade årets nya glögg – Blossa Earl Grey 2015. Återkommer med reception på den. 

  
Väl hemma började tiden bli lite knapp, eftersom jag skulle iväg till Camilla och hänga med Combat Gänget vid kl 18. Därför blev det lite rörlighetsträning på yoga mattan. Squats med armarna över huvudet. Sitta på huk. Yoga poser. Lite foamrollern, lite situps, lite mountainclimbers och ett härligt gäng med burpees. Sen var det bara att duscha och sticka iväg!

0

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.