Svettigt thaipass och grillrepris

11 augusti, 2015

Jag har inte alls snöat in på grillat – inte alls! Grillat måndag, grillat tisdag – precis som en vecka ska börja! Gasolgrill på balkongen är kung! Idag blev det nattgrillning (nästan) då jag hade planerat lax, efter träningen så vid 21.30 satte jag igång och grillade och har nu precis käkat klart. Det blev lax med egen ihopslängd marinad (sriracha sås,soja,salt,peppar och lite olja) som fick marineras under thaipasset. Tillsammans med stekt broccoli och zucchini i vitlök och lite olivolja. Och sen resterna från helgen pizzasallad. Mums!

  
  
Som mellanmål blev det rester av jordgubbar och lyxiga mellanmålskvargen med kokos. Också riktigt fint innan träningen.

  
Träningen idag var riktigt jobbig. Dessutom hade ventilationen pajat (här med! Den är trasig på jobbet också!) så det var sjukt varmt och väldigt halt på golvet i slutet. Men det var ett ”Tobbe pass” idag med och de är alltid superjobbiga men superkul! Jag hade dessutom en sådan dag när jag verkligen inte ville träna. Glad att jag har en sambo som känner mig så bra som trots att jag verkligen gnällde som en 3åring som inte har lust att sova – ändå pushade iväg mig till träningen. Tack Daniel för att du känner mig så bra. Kommer alltid hem med ett leende på läpparna efter thaiboxningen, så även idag. Och så har man vänt kvällen och dagen till något positivt. Och hur kan man inte gilla Combat – världens härligaste och galnaste gäng < 3 

Imorgon ska jag på AW med Emma, ska bli skoj. So long!

0

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.