Lime o Chilliglacerad kyckling med MC-tur

10 augusti, 2015

Hej hopp

Måndagen avklarad. Fortsatt diskussion kring NKI-värdena, men börjar nog falla på plats nu. Sen var det ledningsgruppsmöte, mest catch up efter semestern. Ganska tyst möte då flera hade första dagen tillbaka efter semestern. Men bra med lite update. Var på jobbet kl 07.00 i morse så fick gå hem tidigt idag med, det är helt klart fördelen med att vara där tidigt. Strax innan 16.00 var jag därför på gymmet. Värmde upp med 2km löpning och lyckades hålla 04.30 tempo i någon minut. Känns bra. Måste börja pressa upp temopt på kortare distanser så jag kan orka snabbare på medellånga (ca 5) och sen för att kunna förbättra tiden på milen också så klart. Bollar lite idéer kring klassikern med Daniel – vore ju kul att göra en sådan. Men då är det mer än en mil vi snackar. I alla fall blev det ett blandat pass på gymmet, försöker hinna igenom kroppen för att just nu är det ungefär 1 pass i veckan som jag lyckas få in.

Sen blev det hem och lite diverse snacksmellanmål av rester på balkongen, dusch och sedan en sväng till Täby Centrum för att hämta ett paket som Daniel beställt. Passade på att fylla på kylen med lite mat, och ”reavaror”. Håller med om att det är synd att saker med kort datum läggs i en hög och på något sätt framställs som ”dåligt att köpa” med 30% rabatt, varför inte bara ställa upp det fint och sälja det på ett schysst sätt istället. Det är ju jättebra att man blir av med det som är kort datum, för miljön, för butiken, och för den som ändå ska tillaga det på kvällen. Varför ska man på något vis skämmas över det och ”rota” i någon rea-låda. Nej, ställ upp det snyggt istället. I vilket fall som helst fyndade vi ekologisk lövbiff, rostbiff och kalkonbacon :)

Sen hem och tillreda Lime och Chiliglacerad Kyckling på grillen, tillsammans med vår nya favoritsallad – med melon, gurka och fetaost. Tack Mathilda för receptet – det har gjort succé här! Och Lime och Chili-kycklingen ser avancerad ut men var extremt lätt – lite hjälp på traven. :) Rekommenderas, helt utan ett enda öre från tillverkaren.

IMG_1850

Sen passade jag på att ta MC:n på en liten tur ikväll med Vaxholm – tur och retur. Det var trevligt!

IMG_1851

IMG_1852

Nu är det sent och dags att sova igen – som alltid. Var tar all tid vägen?

0

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.