Storhandling och badrumsfix

14 augusti, 2016

En typiskt väldigt vuxen söndag idag. Storhandling och badrumsfix. Efter att ha tagit en välbehövlig sovmorgon efter en sen natt igår, jag och kusinen sprang nämligen Midnattsloppet. (Jag glömde ju helt att blogga igår!) Återkommer med alla detaljer om det! Så idag var man lite trött på morgonen, både jag och Daniel som hade varit på inflyttningsfest.

Vi käkade sen frukost, jag läste lite i Japanboken (galet det är ju snart dags!) och sen åkte vi in till stan för att vuxenshoppa. Var på alla billighetsvaruhus och letade flugsmälla, målarhink och slanghållare. Till slut hittade vi två fula flugsmällor på Coop. Men mest blev det lotion, shampoo, balsam och andra nödvändiga saker på Rusta. Och en vattenspruta i en annan bra att ha butik. Måste ha den till kakeldekoren som jag köpte här om dagen.

Sen storhandlade vi inför veckan, alla mål planerade fram till fredag! Innan vi åkte hem för att förberedda gillat till mamma och pappa som kom över för att assistera med badrumsfixet.

Det läcker nämligen ut under duschdörren för att fallet på golven är åtskogen. Och sen hade en skruv lossnat i väggen som vi var tvungna att dra dit ordentligt vilket så klart inte alls visade sig vara så lätt som man tror. Men till slut fick vi i alla fall allt på plats inklusive höga lister. Tyvärr rann det ut ändå. Så nu är det nästa lösning som står på utvärderingslistan. 

Maten blev i alla fall supergod. Kyckling och sen Ölandskorvar (ost och chiligrillare från Rosas). Och en mathavresallad.

0

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.