Sparring och mormorssaker

24 april, 2016

En sen hälsning så här på nattkvisten! Söndagen har bestått av sparring – äntligen träning igen! Har varit kluven inför att sätta igång igen, det är ju så skönt att bara slöa runt, samtidigt som jag vet att jag mår så mycket bättre av att träna. Humöret blir bättre, kosthållningen blir bättre och byxorna sitter bättre. Men hälften av mig är ju en riktig soffpotatis, men efter dagens sparringpass kändes det så skönt att vara igång igen! Jag trivs med thaiboxningen, få saker gör att man kan koppla av så mycket! Du kan liksom inte fundera på jobbsaker eller kvällens middag när någon försöker slå dig i huvet eller knä dig i magen. Det är fokus, 100% här och nu – det de kallar mindfullness! (Även om jag är rätt säker på att ”mindfullnessmänniskorna” skulle gå i taket om man kallat boxning mindfullness! Men på sitt sätt är det verkligen det.)

Efter träningen blev det direkt hem till Eskilstuna. Jag, mamma, moster och kusinerna skulle plocka i mormors lägenhet. Vem skulle få vad och hur delar man rättvist? Jag tycker faktiskt vi lyckades bra. Nu är jag ägare av en trollsamling, massa nya handdukar, två par skor, filtar och morfars sockerskål. Och en hel radda andra saker. Imorgon är det mormor begravning. Kommer kännas konstigt. Tomt. Men hon har det nog bra där hon är nu!

Jag bjuder på en vår bild från Kungsträdgården från i onsdags. Mormor älskade blommor så den passar till tankarna på henne.


Slagsmål och körsbärsblomning – kontrasterna i livet. Det som gör det intressant!

0

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.