Sista dagen på Geobear – Dags för nya äventyr

16 februari, 2020
Sista dagen på Geobear

Sista dagen som Marketing Manager Nordics på Geobear var den 23 Januari 2020. Nu är det dags att gå vidare till nya äventyr. Mer om de senare…

Avtackning på Geobear

De senaste åren på Geobear har verkligen varit allting. Lycka, frustration, hopp, förtvivlan, vänskap, utveckling, skratt, gråt och framförallt har jag blivit en stor erfarenhet rikare. Sen har jag haft kollegor som på ett eller annat sätt alla har satt ett avtryck i mitt liv. Jag kommer sakna er!

Att gå från stora Axel Johnson koncernen med allt vad det innebär till ett litet bolag med stora mål var en omställning. Så många saker jag tagit för givet och aldrig funderat på där allting i en organisation redan är på plats. Det har helt klart lett till frustration ibland när man bara räknar med att saker ska funka, och så gör de inte det. Men det har också lett till att jag lärt mig otroligt mycket saker som aldrig annars hade hamnat i knät på marknadsavdelningen. ”Nothing ever growths in the comfort zone” – som förövrigt är ett av mina absoluta favorit uttryck.

Så glada att bli av med mig ;)

Shufflar ut

Det blev middag med kollegorna den sista torsdagen och sen shuffleboard och goda skratt. Jag lyckades med några riktigt fina spel den här gången till skillnad från förra omgången när jag också var ute med Geobear-gänget. Shuffleboard är riktigt roligt och passar alla oavsett fysik- det är toppen!

Vi hängde på Ballbreaker på Kungsholmen vilket är ett riktigt trevligt ställe i min mening. Fin restaurang med trevlig personal och samtidigt nära till diverse spel och underhållning på bottenvåningen. Själv beställde jag av en slump helt vegansk mat eftersom det var de rätterna jag var sugen på – det blev svamp toast till förrätt och Ramen till varmrätt. Precis som många andra med mig ser jag positivt på att lyckas äta måltider med lite, eller helt utan animaliska produkter då och då!

Suddig bild – tydliga minnen!

Att driva marknadsföring i två länder själv

Det har varit verkligheten större delen av de senaste två åren. När Saana kom in i Finland på heltid, men deltid på marknadsavdelningen några månader innan jag slutade så var det verkligen till stor hjälp. Att jag har fått lära känna och jobba med så mycket trevliga människor runt om i hela Europa är verkligen det bästa från tiden på Geobear. Många tror att jag varit ensam och själv då jag arbetat mycket hemifrån. Men det handlar inte om att ha personer runt omkring sig fysiskt hela tiden – jag har verkligen lärt mig jobba digitalt och haft otaliga webbmöten under mina ”ensamma” dagar.

Att krossa förutfattade meningar

Vi har de alla – de förutfattade meningarna. Tiden på Geobear har verkligen hjälpt mig att få en bättre bild av människorna runt om i världen. Kollegor från Sverige, Finland, Polen, UK, Kina, Indien, Italien, Ryssland och USA – för att bara nämna några. Och till syvende och sist är vi alla människor och alla länder har sina för och nackdelar. Jag har krossat förutfattade meningar – något jag tar med mig i min ryggsäck av erfarenheter när jag nu vandrar vidare i marknadsföringsvärlden.

Tack Geobear, och främst – tack mina kollegor runt om i världen. Några av er har gjort större avtryck än andra – ni vet vilka ni är!

Hej då min fina bil också – du har gjort ett mycket bra jobb!
2

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.