Sent igen och fredagspromenad

8 maj, 2015

Det känns som att temat för den här veckan har varit promenader. Det blev så ikväll med. Efter att ha varit på jobbet länge för att vara en fredag – vi slutar vanligtvis tidigt då och jag jobbade över även normal tid. Så var det hem och egentligen hade jag tänkt gå på fredagsfysen men var otaggad på det redan igår så när vädret var som det var – alltså fint, så bestämde jag mig för att ta en promenad istället. Passade på att käka två hårda bröd och lite funlight (lyxade lite då dagens kaffekvot var uppnådd sedan länge – någon måtta får det vara. Annars brukar jag undvika funlight som dricka, bättre med vatten och inte massa sötningsmedel). Sen satte jag på mig träningskläder, och pluggade in hörlurarna. Passade på att ringa Mathilda och planera inför imorgon – då blir det spa! Och se så ringde jag även mamma. Så 40 min senare satte jag på en podcast – fitnesspodden i öronen är trevligt. När den tog slut blev det lite framgångspodden om Klarnas-grundare. Det är riktigt intressant att lyssna på båda dessa poddar. Den ena reflekterar över träning och hälsa (och hur mycket psykiskt det faktiskt ligger bakom hur man beter sig och hur man ändrar vanor) den andra pratar med mycket inspirerande människor som har lyckats starta grymma bolag som man bara önskade att man hade kommit på själv.

Så nästan 2h senare kom jag hem igen, efter att ha gått min favoritväg plus lite nya vägar (det härliga med att flytta ibland – man får se något nytt!) längs vattnet. Jag drömde också om när jag kan lyckas med något av företagen som nämns i Framtidspodden och köpa mig ett riktigt fint hus vid vattnet. Gick förbi ett toppmodernt alldeles nybyggt hus – så fint. Men det är en bit kvar på det finansiella planet innan jag är där. Men jag tror att man ska satsa högt – varför skulle inte jag kunna när det ju uppenbarligen är mycket människor som bor där. Klart det går.

   
 Så kanske just av den anledningen sitter jag här nu, på jobbdatorn, efter att precis ha stängt ner SCBs-indikatorer för Maj och läst Konjunkturbarometern. Summan av det är väl att industrin i Sverige går inte något värst bra men däremot rullar bygg-sidan på fint. Även tjänstesidan är bra. Det är fortfarande mycket saker jag har svårt att ta till mig, men varje gång jag läser dessa rapporter ter de sig lite mer begripliga för mig. Dessutom vet jag då vad som har stått tidigare månader som underlättar förståelsen av referenser som ges till tidigare rapporter i den nya rapporten.

Men nu är jag faktiskt grymt trött och måste upp imorgon hyfsat för att vi har behandlingar  – massage kl 12 och jag måste vara inne i stan kl 11. Så måste åka härifrån vid 10 så borde väl gå upp vid 09 – gäsp.

Sov gott!

0

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.