Sätta upp mål för 2017

16 januari, 2017

Inte nyårslöften – men mål.

Okej folks – snart har januari gått. 11månader och några veckor kvar av 2017 att införliva alla de där önskningarna vi hade inför året.

Som många andra har jag struntar i det där med nyårslöften – det blir liksom aldrig som man tänkt sig. Däremot försöker jag sätta upp lite mål för året.

  • Äta mer vegetariskt och grönt
  • Ha en större ”rolig sak” inplanerad varje månad att se fram emot.

De här tar jag med mig från hösten 2016, och det känns lika relevant idag.

  • Stark och hälsosam
  • Avsluta minst en sak varje dag
  • Vara mer positiv

Stark och hälsosam går ut på att ägna mig åt sådant som jag mår bra åt. Simning, löpning, boxning, promenader och gym. Satsa på rätt mat och bygga muskler. Träna sånt som gör mig stark och får kropp och knopp att må bra!

Avsluta minst en sak varje dag,går ut på att ha en plan för dagen. Jag har kört post-it’s med korta punkter med sånt som ska avslutas på dagen. Minst en arbetsrelaterad och en privat. Kan vara allt från att svara på ett mail till att kramas en stund. Här vill jag främst känna att jag åstadkommer något och kommer närmare mina mål, både karriärsmässigt och privat.

Vara mer positiv handlar om att vända tråkiga negativa tankar till positiva. Att inte tänka Gud vad tråkigt att det regnar utan istället tänka Gud vad mysigt att sitta inne och läsa en bok ikväll. Att tänka positivt istället för negativt tror jag vi alla mår bättre av!

Det är de mål jag har just nu. Tänker också att jag ska fundera över lite blogg-mål efter helgens inspiration. Och några stolpar för karriären!

Har du någon åsikt om vad det ska var mer eller mindre av på bloggen? Eller kanske lite egna mål du vill dela med dig av!


Hur ser din väg ut?

0

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.