Power Woman träningskläder

18 juni, 2016

Följer Anna Wretling, grundare av företaget Power Woman på Instagram och idag postade hon ett så snyggt linne att jag bara var tvungen att gå in på E-shopen och kolla. Och en liten stund senare var jag några kronor fattigare, men snart några mycket snygga plagg rikare. Älskar namnet också – Power Woman, det behöver vi fler av.

Som vanligt nu för tiden när jag blir shoppingsugen blir det liksom inte en snygg blus eller ett par snygga klackar. Det blir träningskläder eller på sin höjd nya sneakers.

Dagens shopping från Power Woman (där jag även lånat bilderna):

I Am Power - Power Woman Top

I Am Power – vem vill inte ha den toppen när man ger sig iväg på träningspasset? *boom*

Feel the fear do it anyway - Power Woman Top

Tja, jag kunde inte sagt det bättre själv. Feel the fear and do it anyway är verkligen så jag har jobbat hela livet! Så håller så klart helt med och när det ser ut att vara ett störst skönt linne med ett klockrent statement var jag ju bara tvungen att slå till.

Edge Race Top Butterfly - Power Woman Set

Det här butterfly settet var lite mer ett impulsköp. Det står dock att det fungerar bra att simma i och det var lite så jag föll för det. Har nämligen länge eftersökt en bikini som inte är till för att sola i utan faktiskt vara i vattnet (daaah that’s kind of the point designers!) Den ska helst inte heller suga upp halva östersjön i BH:n eller trosorna för den delen. Vi kvinnor kan nämligen få urinvägsinfektion om vi envisas med att ha blöta, kalla och fuktiga underkläder – så varför inte designa en bikini som är gjord för att bada med? Power Woman tänkte tydligen att det i alla fall borde finnas ett set som är gjort för att simma i (det där med att torka återkommer jag om). Sen ska det även fungera bra för crossfit etc. Kanske är det perfekta thaishorts? Tvivlar dock på att BH:n med väldigt tunna band fyller sin funktion för mig när det kommer till ”på land träning”.

Jag tyckte i alla fall att de var grymt snygga och längtar efter leveransen nu!

En annan kvinna som jag tycker förtjänar att lyftas fram som Power Woman idag är Isabella ”Blondinbella” Löwengrip, som idag hämtade hem sin alldeles egna Porsche Panamera 4. Helt enkelt för att hon ville det. Kunde. Och bestämde det. Utan att någon annan hade med det att göra – inte ens Odd. Det är girlpower det. Och det var ett riktigt bra val av bil – en vit glänsande Panamera. Jo tack, jag tar också en!

Tuffa brudar båda två – var en du med!

1

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.