När man bromsar in

27 juli, 2016

Klassikern att man blir sjuk när man har semester, den känner vi alla till. Men nu har jag ju haft semester 3 veckor! MMA Academy, Öland, roadtrip och nu äntligen en vecka att landa. Att bromsa in. Vaknade imorse och kände mig bakis. Ont i huvudet, tjock i halsen och allmänt slut. Passade på att sova en stund till och huvudvärken la sig lite. Sen käkade jag frukost och åkte ut till sommarstugan för några dagars häng med föräldrarna.

Halsontet fortsatte och jag försökte kurera det med den välkända kuren – whiskey. Har fungerat förut! 

Men idag fungerade det ungefär som halstabletter, alltså just när man käkar de. Inte så hållbart på sikt med whiskey.

Tror att den är en förkylning på G, börjar alltid de med halsont. Suck. Jaja, har i alla fall några dagar kvar på ledigheten.

Landet, montering av ny lampa, malmamarken och 70-årsfest ska hinnas med. Men resten av tiden ska jag slappa. Kom på att 13 augusti ska jag springa Midnattsloppet och min löpträning i år är inte bra så tänkte köra igång med det idag eller imorgon, men det gick ju som det gick. Hoppas hinna kicka igång kroppen på 2 veckor när jag börjar jobba och att jag sedan kan leva på gamla meriter. 

Wish me luck!

0

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.