Morsdag hos mamma

29 maj, 2016

Besök hos bästa mamman stod på agendan idag. (Men först såklart den efterlängtade sovmorgonen!)

Istället för att bjuda hem mamman på middag på morsdag, blev både jag och Daniel hembjudna av våra föräldrar till morsdagsmiddag. Smidigt att fira någon annan och själv bli bjuden på mat!

Så i förmiddags tog vi vårt pick och pack och hoppade in i bilen för att köra till Etuna. Mamma fick den här morsdagsbuketten och Bodil Malmstens samlade dikter som hon hade önskat sig.
MorsdagsblommorJag läste några av Bodil Malmstens dikter och de var lite speciella. Verkligen inte så där ”dikttunga” som många kan vara, utan ganska avspända och lättlästa. Appropå lättläst bestod frukosten av läsning av nya numret av Fightermag där det stod nästan enbart om Thaiboxning! Det var trevlig frukostläsning!

Jag fick också åka förbi Daniels mamma och hälsa på finaste hunden Sammy en liten sväng med. Det är då jag undrar varför jag måste envisas med att vara allergisk. Så tråkigt! Sammy är sötast!

Mamma bjöd förutom middag (Lax med rödlinssallad) på rabarberpaj med vaniljsås. Det är nog efter glass den efterrätten som jag tycker mest om! Skulle kunna äta en hel pajform själv!

En trevlig morsdag, med familjemiddag och lite kvalitetstid i bilen med Daniel!

0

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.