Mobilfri dag i backen

19 mars, 2017


Vet ni vad fördelen när alla tidningar skriker ”vi är för tillgängliga jämnt”? Jo, att Apple tillverkar mer och mer köldkänsliga telefoner. En dag i skidbacken är liksom bara att glömma. 

Så efter att ha försökt med ”mobil i raggsocka” i Åre, och så klart med ”mobil i innerficka”, så lämnade jag den helt enkelt inne den här gången. 

Efter att skidhelgen kapats från fredag, lördag, söndag i backen. Till korta pass lördag och söndag så ville jag utnyttja varje stund kroppen hade energi till, till att åka bräda. 

Daniel klarade i alla fall av några timmar i backen, men har nu också fått erkänt sig besegrad av influensan och det blir hans tur att ligga hemma när jag åker till jobbet imorgon. 

Vädret som ni ser var inte alls lika vackert idag. Men temperaturen var bra och eftersom det var mindre människor på fjället var även underlaget bättre. Om än fortfarande isigt. ”Det är ju Sälen” som grannen uttryckte det. Och ja – hade väl inte förväntat mig några storslagna åkförhållanden. Men frisk luft och några dagar med bara Daniel var trevligt!


Imorgon är det tillbaka till rutinerna!

0

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.