Klarblå himmel i Hundfjället

18 mars, 2017

Hejhopp!

Efter att ha legat totalt utslagen största delen av onsdagen så var det knappast aktuellt att försöka ta sig till Sälen i Torsdags, som planerat. Men många timmars sömn och en pigg förare senare så lyckades vi i alla fall ta oss ut i backen här i Hundfjället på lördag morgon!


Jag hade väl knappast förväntat mig någon respons i benen efter X-antal timmar i liggande ställning. Men sova hjälper uppenbarligen och lördag förmiddag svarade benen faktiskt riktigt fint.

Vi körde några åk på förmiddagen. Tog en lakrits-daim-glass (säsongens smak tydligen) och lite att dricka i solen. Och tog sen några åk till. Sen kände jag att kroppen hade fått nog och även Daniel kände sig trött. Håller tummarna för att inte han blir sjuk nu. Men kvällens hostande och fryshet från hans sida verkar tyvärr inte lovande. Blir kanske min tur att köra hem i morgon. Slipper ju i alla fall bära ner en tung jädra väska från Mt. Fuji den här gången om han blir sjuk!


Så skönt att ändå få utnyttja två dagar i backen (eller ja, vi får väl se imorgon). Men en dag i fjällen i alla fall! Klarblå himmel, 2 grader, hyfsat lugnt i backarna. Enda nackdelen var väl att det var rätt isigt vilket är sådär oavsett, men speciellt med bräda. Men just nu är jag bara tacksam att jag ens fick dagens åk i backen. D-vitamin boost och frisk luft. Nu hoppas jag att jag haft min beskärda del av förkylningar och sjukdomar på ett tag!

Eftermiddagen spenderades i en bubbelpool på Experium och en stund i utomhuspoolen. Vattenrutschbanorna och surfsimulatorn får vänta till en annan gång med mer energi. Men såg lovande ut! 

Kvällen avslutade vi med Kina-mat utanför Tandådalen och nu blir det tidig kväll för fler timmar på sömnkontot!

0

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.