Mitt stoltaste ögonblick

5 juni, 2015

Nr 5 i 30dagarijuni-utmaningen

Oj vad svårt! Jag har aldrig riktigt tävlat i massa idrotter så jag har inte det där härliga guldet att plocka fram ur rockärmen. Däremot finns det många gånger då jag varit stolt över mig själv för att jag vågat. Jag har aldrig haft det där kompisgänget som vill hitta på massa saker när de kommer till sport och äventyr – shoppa och fika visst – skatea, åka snowboard och dyka inte direkt. Så många gånger har jag  börjat med en sport själv – judo till exempel.

Men jag är stolt över mig själv för att jag själv vågade boka in mig på ett skateläger i Västerås när jag inte var så gammal. Högstadiet eller gymnasiet var det nog. Jag ville verkligen lära mig åka skateboard och det var ingen annan som ville göra det med mig – så jag bokade in mig på ett läger för tjejer själv. Min skatekarriär blev väl inte så långvarig – men det var tufft gjort och det bygger upp en som person! Det är jag stolt över.

Jag är också stolt över att jag vågade gå på det där första thaiboxningspasset i Januari 2014. Inte 18 längre och inte världens smidigaste. Men det visade ju sig helt vara min grej och jag är så glad och stolt över att jag tog mig dit och har kämpat på och varit kvar under 1,5år nu! Combat Academy har verkligen förgyllt min tid här i Täby och känns som en viktig del i att jag trivs så bra här – det är stort.

Jag är också stolt över att jag bokade den där surfveckan i Frankrike som jag åker på sista veckan i Juli! Åter igen själv när ingen ville hänga på och tack vare att jag gjorde det så har jag faktiskt till och med fått sällskap! Jag ser verkligen framemot det och jag vet att det som känns läskigt är det som man växer mest utav. Det är faktiskt inte farligt att göra saker själv! Jag kan inte tillåta mig att begränsas av att någon annan inte vill göra det jag vill göra. Jag vill inte sitta där när jag är 80 och ångra att jag aldrig försökte lära mig surfa. Nu kör vi – bära eller brista!

Stay strong and follow your heart!

0

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.